• raşit emir süer
ÇEVRE -YAŞAM Haber Girişi : 19 Mayıs 2022 12:26

Engelli Vakfınde 19 Mayıs kutlaması

Engelli Vakfınde 19 Mayıs  kutlaması

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen etkinlikte tiyatro sanatçısı Şükrü Yıldız'ın yazıp yönettiği  "Değerler Eğitiminde Yaşlılara Saygı, Sorumluluk, Sokak Hayvanlarına Sevgi" konulu kukla gösterisi Drama Öğretmenimiz Seda Tansuker işbirliğiyle, ilk defa Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı için sergilendi ve 7'den 70' e büyük beğeni topladı.

voyage otel

 

Etkinlik devamında sosyal sorumluluk projeleri üzerine kurulan, 3000'in üzerinde üyesi bulunan kayak ve snowboard ekibi Snowsonics'in desteğiyle DJ Orhun Özsoydan eşliğinde eğlenen misafirlere Yönetim Kurulu Üyemiz Gözde Ağan'ın merhum annesi Münire Karabaglı anısına lokma ikramında bulunuldu. 
Vakıf Başkanı Numan Balaban konuşmasında ”Değerli öğrencilerimiz,velilerimiz ve öğretmenlerimiz 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı  kutlama etkinliğimize hepiniz hoş geldiniz. Biliyorsunuz yarın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı. Bugünün önemi çok büyük belki saatlerce konuşsak dahi anlatamayız. Bugün milli mücadelenin başladığı ve Atamızın doğumgünü olarak kutladığımız bugünde, bu vesileyle Cumhuriyetimizi kuranları rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Birazdan Tiyatro sanatçısı Şükrü Yıldız ve Drama Öğretmenimiz Seda Tansuker'in kukla tiyatrosunu keyifle izleyeceğiz ve Yönetim Kurulu Üyemiz Gözde Ağan'ın annesi Münire Karabağlı anısına lokma ikramı olacak,kendisini rahmetle anıyorum" dedi.


Etkinlikte öğrenciler, velileri ve vakıf dostları eğlenceli dakikalar geçirdiler ve bayram coşkusunu hep birlikte yaşadılar.