• Nevavprestij
SPOR Düzenleme Tarihi : 31 Ağustos 2020 22:14 Haber Girişi : 31 Ağustos 2020 22:16

Ege Yıldızlarında kale emin ellerde

Ege Yıldızlarında kale emin ellerde
2002 Muğla doğumlu olan Cemile Nihal Yörük, 2016 yılında Hokeye başladı, 4 yıldır Ege Yıldızları ve Muğla Olimpik Spor Kulübünde U16, 1. Lig ve Süper Lig takımlarında oynadı.


Muğlanın çıkışında Gazi Anadolu Lisesinin orda oturan Cemile Nihal Yörük hergün 45 dakika yürüyerek antrenmana geliyor. Cemile Nihal Yörük’ün en büyük hedefi ise Avrupa da milli takımın kalesini korumak.

voyage otel


Hokey’de kaleciliğin çok zor olduğunu söyleyen cemile, Hokey’de kaleci ekipmanları çok ağır ve çok sıcak tutuyor insanı bunaltıyor kıyafetin içinde durmak bile zor bu zorluklara karşı kalecilik yapmak gol kurtarmak daha da zor kullandığımız malzemeler  kaval kemiği koruyucu, göğüs koruyucu, kask,  ayak koruyucu, ellik, patpat,kuki , pantolon , boyunluk olmak üzere çok fazla ekipmanı var bana destek olan antrenörüm Serkan Şen ve a milli sporcularımızdan Ömer Karakuşa teşekkür ederim diye konuştu.
Cemile ile ilgili konuşan antrenör Serkan Şen, Hokey’de kaleciliğin çok zor olduğunu o kaleci kıyafetin içinde durmanın bile insanı yorduğunu söylerken Cemile’nin performansından memnun olduğunu milli takım için biraz daha çalışması gerektiğini belirtti