• raşit emir süer
EGE Haber Girişi : 08 Haziran 2021 14:48

Efes Selçuk’ta Kadın Öz Savunma Eğitimleri Başlıyor

Efes Selçuk’ta Kadın Öz Savunma Eğitimleri Başlıyor
Kadınların günlük yaşamlarında karşılaşabilecekleri farklı şiddet türleri ve zorbalığa karşı daha güçlü durmaları ve kendi güvenliklerini sağlayabilmeleri amacıyla kadınlara öz savunma eğitimi verilecek. 

Kadın kenti Efes Selçuk’ta kadınlar öz savunma kursu ile daha güçlü olacak. Efes Selçuk Belediyesi kentte yaşayan kadınlar için öz savunma kursu düzenliyor. Kadınların günlük yaşamlarında karşılaşabilecekleri farklı şiddet türleri ve zorbalığa karşı daha güçlü durmaları ve kendi güvenliklerini sağlayabilmeleri amacıyla kadınlara öz savunma eğitimi verilecek. 

voyage otel


Kadınları sosyal ve ekonomik hayatta daha güçlü kılmak için birçok çalışmaya imza atan, kadınları kentte gerçekleşen her projenin içine dâhil eden Efes Selçuk Belediyesi öz savunma kursu düzenliyor. Öz savunma eğitime katılmak isteyen kadınlar, Kadın Dayanışma Merkezi’ne başvurarak eğitime katılabilecekler. Kurs kapsamında çalışmalar haftada iki gün Tören Alanı’nda gerçekleşecek.  Öz savunma kursuna katılmak isteyen kadınlar ayrıntılı bilgi için Efes Selçuk Belediyesi Kadın Dayanışma Merkezi’ne (0232 892 27 35 ) başvurabilirler.