• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 24 Nisan 2024 15:07

 Dostluk kentine ziyaret

  Dostluk kentine ziyaret
Muğla 911 Arama Kurtarma ve Araştırma Derneği Başkanı Cenk Ayata ile dernek gönüllüleri, 23 Nisan’ı Kardeşlik Kenti’ndeki çocuklarla birlikte kutladı

6 Şubat 2023’te meydana gelen büyük depremlerin ardından Bodrum Belediyesi ve gönüllüler iş birliğiyle gerçekleştirilen yardım çalışmaları kapsamında kurulan Arsuz Bodrum Kardeşlik Kenti’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması vardı. 

voyage otel

 

Muğla 911 Arama Kurtarma ve Araştırma Derneği Başkanı Cenk Ayata ile dernek gönüllüleri, 23 Nisan’ı Kardeşlik Kenti’ndeki çocuklarla birlikte kutladı. Gönüllüler ayrıca Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar’ı da ziyaret etti. 

 

Ziyaretle ilgili Muğla 911 Arama Kurtarma ve Araştırma Derneği’nden yapılan açıklamada “6 Şubat 2023 depreminde 120 gün çalışmalarda bulunduğumuz İskenderun Arsuz bölgesini ziyaret ederek Arsuz Kaymakamımız Sayın Hacı Hasan Gökpınar'ı makamında ziyaret ettik. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeti nedeniyle Arsuz Bodrum Kardeşlik Kenti’ni ziyaret ederek gün boyu çocuklar ile geçirerek onlara oyuncak vb. hediyeler vererek bayramlarını kutladık.” denildi.