• Nevavprestij
SPOR Haber Girişi : 24 Nisan 2024 14:41

Bodrum FK Play-Off hattında yerini sağlama almak istiyor

Bodrum FK Play-Off hattında yerini sağlama almak istiyor
Bodrum Futbol Kulübü ligin 32’inci haftasında deplasmanda Tuzlaspor ile karşılaşacak. Mücadelenin hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip Play-Off hattındaki yerini sağlamlaştırmak için İstanbul’dan 3 puanla dönmek istiyor

Trendyol 1’inci Lig 32’inci hafta mücadelesinde Bodrum FK, 28 Nisan Pazar günü saat 16.00’da Tuzlaspor’ a konuk olacak. Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesislerinde mücadelenin hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekipte sakat ya da kart cezası olan oyuncu bulunmazken, geçtiğimiz hafta alınan Şanlıurfaspor galibiyeti sonrası takımda yüzlerin güldüğü görüldü. Ligde Play-Off hattında 52 puanla 5’inci sırada bulunan Bodrum FK yerini sağlamlaştırmak için Tuzlaspor karşısında mutlak galibiyete kenetlendi.

voyage otel

 

BİZİM İÇİN KRİTİK BİR MAÇ

 

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir Şanlıurfaspor galibiyetinde ikinci yarıda oyuna dahil olan Celal ve Burak ile ilgili olarak, “ Yeni bir taktik değil. Sezon başından beri ara ara yaptığımız bir oyundu, 1 hafta önce Adanaspor maçında da öyleydi. Bu maçta da ona benzer bir şey oldu ama giren oyuncularımızın katkıları ve maçı çevirmeleri bizim adımıza sevindiriciydi. Lig her geçen gün zorlaşıyor ve hiçbir takım şuan da rahat değil. Herkesin hedefi var ve o hedef doğrultusunda herkes mücadele ediyor. Biz eksiklerimize rağmen mücadelemize devam ediyoruz. Her maça galibiyet parolasıyla hazırlanıyoruz. Bu maç rakibimiz açısından çok kritik bir maç, bizim içinde aynı şekilde kritik. Son zamanlarda oynadığımız maçların her iki takım için farklı hikayesi oluyor. Rakibimiz Tuzlaspor’un amacı ligde kalmak alt tarafta 4 takım kaldılar zor bir maç bizi bekliyor bu yönde biz maça iyi hazırlanıyoruz” dedi.

 

Takımın tecrübeli oyuncularından Süleyman Özdamar, “ Kondisyon olarak bu sezon benim için sakatlıklarla boğuşarak geçti. Geri dönüşümün iyi olduğunu düşünüyorum bundan sonraki haftalarda Play-Off mücadelesi içinde daha iyi olacağını düşünüyorum. Play-Off’u geçen sene finale çıkarak tecrübe etmiştik. Bu sene daha tecrübeliyiz. Play-Off’a kalırsak şampiyonluk yolunda en büyük adaylardan biti olduğumuzu düşünüyorum” diye konuştu.