• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 24 Şubat 2021 20:33

Deva Partisi Uşak İl Başkanlığı, CHP İl Yönetimini Ziyaret Etti!

Deva Partisi Uşak İl Başkanlığı, CHP İl Yönetimini Ziyaret Etti!
Deva Partisi Uşak İl Başkanlığı ziyaretlerine bir yenisini daha ekledi. DEVA Partisi İl Başkanı Mehmet Ali Taşlı ve Yönetim Kurulu üyeleri CHP Uşak İl Örgütünü bugün ziyaret etti. DEVA heyetini CHP İl Başkanı Ali Karaoba ve yönetimi karşıladı.

DEVA Partisi Uşak İl Başkanı ve İl Yönetimine hoşgeldiniz konuşması yapan Karaoba; DEVA Partisinin genç ve dinamik İl Başkanı ve yönetiminin ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu belirtti. CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba yapmış olduğu konuşmasında şunları söyledi;

"Geçtiğimiz günlerde bizde Milletvekillerimizle birlikte DEVA Partisi İl Yönetimini ziyaret etmiştik. Türkiye genelinde örgütçülüğün önemini çok iyi bilen bir başkandır Mehmet li Taşlı bey. Genç ve dinamik yapısıyla Uşak İlinin siyasetine artı değerler katacağına ve Uşak için çok hizmet edeceğine inanıyorum."  CHP Uşak İl Başkanı ayrıca Uşak İli ve Türkiye gündemini değerlendirdi.

voyage otel

DEVA Partisi İl Başkanı Mehmet Ali Taşlı'da ziyaret esnasında bir konuşma yaptı. Ziyaret esnasında öncelikle bizleri çok güzel karşıladıkları için teşkilatım adına hepinize teşekkür ederim dedi.

DEVA Partisinin Uşak İl atamasından sonra CHP il yöneticilerinin telefonla arayıp kutladıklarının altını çizen Taşlı sözlerine şöyle devam etti; "CHP Milletvekillerinin ziyaretler kapsamında bizlere hayırlı olsun ziyaret ettikleri için memnun kaldık ve teşekkür ederiz. Bizde yeni kurulan teşkilatımızla Parti ziyaretleri kapsamında ikinici ziyaretimizi CHP İl yönetiminde gerçekleştirdik"

DEVA Partisi  Uşak İl Başkanı  Mehmet Ali Taşlı  ayrıca Uşak İli ve Türkiye gündemini değerlendirdi.

Taşlı değerlendirmesinde şunları söyledi; " DEVA Partisi olarak gündemi her zaman takip ediyoruz. Bizi üzen bazı durumlarda oluyor. Pandemi sürecinde esnafımız kan ağlarken böyle saçma sapan uygulamalarla gerek Uşak Belediyesi olsun gerek diğer kurumlar olsun maddi yönden etkilenmiş olan esnafımızı daha çok mu yıpratmaya çalışıyorlar? Bir anlam veremedik. Konu ile ilgili İştişare içindeyiz"
Chp il binasında gerçekleşen toplantıda, Deva Partisi  Uşak İl Başkanı Mehmet Ali Taşlı'nın CHP İl Başkanı Ali Karaoba'ya  çiçek takdimi ve ardından karşılıklı başarı temennisi ile ziyaret son buldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.