• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 20 Kasım 2023 12:57

Deniz Özyıldız, Afet İşleri Müdürlüğüne Atandı!

Deniz Özyıldız, Afet İşleri Müdürlüğüne  Atandı!
Özyıldız, burada kalite, kurumsallık ve vizyon anlamında önemli katkılarda bulundu.

 

1975 Ankara doğumlu olan ve Kamu Yönetimi alanında Lisans, Ekonomi üzerine Yüksek Lisans ve Siyaset Bilimi üzerine Doktora eğitimini başarıyla tamamlayan Deniz Özyıldız, uzun yıllar boyunca Emniyet Genel Müdürlüğü'nde çeşitli şehir ve birimlerde yöneticilik yapmıştır. Ayrıca Dışişleri Bakanlığı'nın yurtdışı kadrosunda 3 yıl süreyle ateşe olarak görev yapmıştır.

voyage otel

 
 
Son olarak Mart 2020 tarihinden itibaren Bodrum Belediyesi'nde Zabıta Müdürü olarak görev alan Özyıldız, burada kalite, kurumsallık ve vizyon anlamında önemli katkılarda bulunmuştur. Liderlik, yöneticilik, protokol ve kriz yönetimi konularında uzman olan Deniz Özyıldız'ın, Afet İşleri Müdürlüğü görevinde de büyük başarılar elde edeceği beklenmektedir.
 
 
Milyonlarca insanımızı etkileyen Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi ardından Büyükşehirlerde Afet İşleri Daire Başkanlığı, İlçe Belediyelerinde Afet İşleri Müdürlüğü'nün kurulması için adımlar atılmıştır. Bu kapsamda, Özyıldız'ın deneyimleri ve bilgi birikimi, Afet İşleri alanında kurumsal ve operasyonel açıdan büyük katkılar sağlayacaktır.
 
 
Deniz Özyıldız'ın atanmasıyla, Afet İşleri alanında daha etkin, hızlı ve koordineli bir yapılanma ve müdahale süreci beklenmektedir. Özyıldız'ın uzmanlığı ve geçmiş deneyimleri, afetlere karşı daha sağlam bir hazırlık ve etkili bir mücadele stratejisi oluşturulmasında büyük bir avantaj sunmaktadır.