• raşit emir süer
KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 12 Ağustos 2021 13:57

Cliff’de Küba müzikleri ve Ege mutfağı

Cliff’de Küba müzikleri ve Ege mutfağı
Bu Pazar, muhteşem gün batımı eşliğinde Küba’lı grup DUO, benzersiz ege mutfağı eşliğinde Cliff’de sahne alacak.

Bu Pazar, muhteşem gün batımı eşliğinde Küba’lı grup DUO, benzersiz ege mutfağı eşliğinde Cliff’de sahne alacak.

voyage otel

 

 

Bir yamaç üzerine konumlan Cliff, kuşbakışı manzarası ile misafirlerine benzersiz anlar yaşatıyor. Allium Bodrum Resort & SPA’nın temelini oluşturan kişiye özel hizmet anlayışı, Cliff’de de devam ediyor. Mixolojist Olcan Gülsever, her bir misafir ile tek tek ilgileniyor, nelerden hoşlanıyorsunuz soruyor ve gün batımı ile birlikte, size özel kokteyllerin tadını çıkartıyorsunuz.

 

Yeni jenerasyon yıldız şeflerden Selin Yılmaz Tümsek tarafından yönetilen Cliff mutfağı, klasik Ege lezzetlerinin çağdaş bir bakışla yeniden yorumlanmış halini sunuyor. Cliff’in, taze ve organik malzemeler ve modern pişirme tekniklerini kullanarak, son sihirli dokunuşlarla benzersiz ve sağlıklı lezzetleri, şimdiden Bodrum’un en çok beğenilenleri arasında yer alıyor. Selin Şefin özellikle midyeli bamya, karpuzlu semizotu salatası ve fermente yeşil bezelye püreli ızgara çipurasını mutlaka denemenizi tavsiye ediyoruz.

 

 

Bu Pazar akşamına özel Küba müzikleri, ege mutfağı ve özel dans performansları ile Cliff misafirlerine unutulmaz bir akşam daha yaşatacak. Yer bulamama ihtimalinizi göz önünde bulundurarak mutlaka önceden rezervasyon yaptırmanızı öneriyoruz.