• raşit emir süer
EGE Haber Girişi : 17 Şubat 2021 14:22

CHP'li Karahan: Gökova Denizcilerimizindir

CHP'li Karahan: Gökova Denizcilerimizindir
Bodrum’un Gökova Körfezi’nde yapılan planlama hakkında iptal kararı çıkmasının ardından CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, yazılı bir açıklama ile katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Haber Merkezi - Türkiye’nin en önemli turizm noktalarından olan Bodrum’da bir süredir devam eden Gökova Körfezi davası iptal kararı ile sonuçlandı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un sahibi olduğu Ersoy Otelcilik Anonim Sirketi’ne (ETS Tur) tahsis edilen arazide, Kissebükü Mevkii Adalıyalı Koyu’nda planlanan proje, Danıştay 6. Dairesi tarafından iptal edildi. Uzun süredir hukuk mücadelesi verilen konuyla ilgili Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, yazılı bir açıklama yaparak, mücadele destek veren herkese teşekkür etti.

voyage otel

 

Karahan açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bodrum adına büyük bir zafer. Ülkemizde hukuk adına atılmış, doğanın korunmasına adına atılmış çok güzel bir adım. Bu noktada ilk günden bugüne kadar, Gökova için mücadele eden tüm yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum. Öte yandan şehrimizin en güzel alanlarından Sandras Dağı içinde benzer adımların atılmasını hevesle ve heyecanla beklemekteyiz. Tekrar Bodrum’un ve Muğla’nın güzelliklerinin korunmasında katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum.”