• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 31 Ocak 2024 19:54

CHP'de beklenen açıklama geldi

CHP'de beklenen açıklama geldi
CHP Bodrum İlçe Kadın Kolu Başkanı Umut Anıl Özdoğan, “Bodrum’a hizmet edecek ve yakışacak güçlü bir isimin adaylaşması olması yönündedir” dedi.

CHP Bodrum İlçe Kadın Kolu Başkanı Umut Anıl Özdoğan, Bodrum Belediye Başkan Adaylığı konusunda açıklama yaptı.

voyage otel

 

Kulis çalışmalarına katılmadığını belirten Özdoğan, “Sn. Özgür Özel başkanımız pazartesi günü benimle görüşme talebinde bulunarak davet etti. Böyle bir davet almaktan bir kadın olarak gurur duyduğumu belirtmekte isterim. Pazartesi akşamı kendisiyle görüşmeyi gerçekleştirdik ve sadece o gün için genel merkeze gittim. Şu ana kadar genel merkeze adım atmadım ve kulis çalışmalarına da katılmadım. Çünkü böyle bir iddia ile yola çıkmadım. Aldığım davete de parti disiplini gereği katıldım” dedi.

 

Bodrum’a hizmet edecek ve yakışacak güçlü bir isimin adaylaşması olması yönünde bir çalışma içinde olduklarını belirten Özdoğan, “Şuan Ankara'da olan ilçe başkanımız, yönetimi, gençlik kolu başkanımız ve bazı aday adaylarımız genel merkezdeler. Bu noktadaki mücadelem, sadece Bodrum’a oy katkısı sağlayacak Bodrum’a hizmet edecek ve yakışacak güçlü bir isimin adaylaşması olması yönündedir. Hepimizin de mücadelesinin bu yönde olması ve örgütümüze katkı sağlayacak adımları atmasının gerektiğini düşünüyorum. Genel merkezimizin en doğru kararı vereceğine inanıyor ve hepinize saygılar sunuyorum” şeklinde konuştu.