• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 13 Şubat 2024 10:07

CHP adayından İzmir'de işçilere tehdit

CHP adayından İzmir'de işçilere tehdit
CHP'nin İzmir Büyükşehir adayı olan ve halen Karşıyaka Belediye Başkanlığı'nı sürdüren Tugay, maaşlarını alamadıkları için grevde olan Karşıyaka Belediyesi işçilerine, “Size idari işlem yapacağım.” ifadelerini kullandı.

31 Mart için şimdiki başkan Tunç Soyer'i aday göstermeyen CHP'nin İzmir problemleri bitmiyor. Parti üst yönetimi tarafından seçim kampanyası yeteri kadar beğenilmeyen Cemil Tugay ile ilgili şimdi de kendi işçilerini tehdit etmesi gündem oldu.

voyage otel

 

Karşıyaka Belediyesinde çalışan işçiler iddialara göre çalıştıkları Karşıyaka Belediyesinde aylardır maaş alamadıkları için bir süredir grevdeydi. Belediye işçilerinin eylem yerine giden Tugay, grevde olan işçilere sert tepki gösterip, işçileri idari işlem ile tehdit etti. Tugay işçilere karşı, “Size idari işlem yapacağım. Buradaki çalışanlar için iyi bir şey yapmıyorsunuz. AKP'nin ekmeğine şu anda yağ sürüyorsunuz” ifadelerini kullandı.


İşçiler haklarını savunmaya devam ettiler.


Tugay’ın idari işlem tehdidini yönelttiği işçiler geri adım atmadı. İşçilerden birisi Tugay’a karşı “Tamam beni polise şikayet edin, avukata verin, sıkıntı yok” şeklinde konuştu.