• Nevavprestij
SPOR Haber Girişi : 08 Mart 2023 19:59

Bodrumspor deplasmanda üç puan bıraktı

Bodrumspor deplasmanda üç puan bıraktı

Spor Toto 1. Lig’in 25. Haftasında Manisa Futbol Kulübü, sahasında karşılaştığı Bodrumspor’u uzatmalarda bulduğu gollerle 2-1 mağlup etti.

voyage otel

 

 

Yeşil- beyazlı ekip 41 puanla 5’inci sıraya geriledi. Bodrumspor ligin 26’ıncı haftasında evinde karşılaşacağı Çaykur Rizespor’dan 3 puan alabilmek için ter dökecek.

 

 

ÇOK NET POZİSYONLARI KAÇIRDIK

Kendileri için çok dramatik bir maç olduğunu belirten Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “İlk yarı çok iyi oynadık. Bir gol bulup çok net pozisyonlar kaçırdık. Son 8 günde 3 maç oynamamızın etkisiyle oyundan biraz düştük. Düştüğümüz anda kenardan hamle yaptık ama maalesef oyunu tutamadık. Uzatmalarda yediğimiz gollerle mağlup olduk. Yapacak bir şey yok. Burayı kapatıp 3 gün sonraki oynayacağımız maça bakacağız” şeklinde konuştu.

Oyuncularını mücadelelerinden dolayı kutlayan Manisa FK Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, “Bizim için çok kritik bir maçtı. Yukarıya doğru pozisyon almamız açısından kritik bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Zor maçlar oynuyoruz. Önce lig lideri Samsunspor ile oynadık. Şimdi lig üçüncüsü, önümüzdeki hafta da lig ikincisiyle oynayacağız. İnşallah bu periyotu istediğimiz gibi atlatırsak kendimizi Play-off’un içine atacağız. Galip geldiğimiz için mutluyuz” dedi.

Maçtan dakikalar

10. dakikada Bodrumspor atağında Cenk’in sol kanattan ortaladığı topa altıpas içerisinde iyi yükselen Celal’in kafa vuruşunda meşin yuvarlak kalenin üzerinden auta çıktı.

14. dakikada sol kanattan Fernandes’in hızlı kullandığı taç atışında ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Prib’in sert şutunda meşin yuvarlak kalenin üzerinden dışarıya gitti.

23. dakikada Hakan’ın pasıyla ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Cenk’in dar açıdan sert şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 0-1

29. dakikada Üzeyir’in sağ kanattan yerden ortaladığı topa altıpas içerisinde Celal istediği vuruşu yapamayınca kaleci Ömer uzanarak meşin yuvarlağı kontrol etti.

67. dakikada Bodrumspor atağında Üzeyir’in sağ kanattan ortaladığı topa savunmada Ba, son anda rakibinden önce topa müdahale ederek kornere çeldi.

70. dakikada Manisa FK atağında kaleci ile karşı karşıya kalan Adem’in gelişine sert vuruşunda meşin yuvarlak yandan dışarıya çıktı.

80. dakikada Kaan’ın sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta arka direkte iyi yükselen Ba’nın kafa vuruşunda kaleci Sousa son anda uzanarak meşin yuvarlağı elleriyle kornere çeldi.

90+3. Dakikada Fernandes’in sol kanattan ortaladığı topa ceza sahası içerisinde iyi yükselen Adem’in kafa vuruşunda kaleci Sousa son anda müdahale etti, pozisyonu iyi takip eden Domgjoni meşin yuvarlağı filelere gönderdi. 1-1

90+6. Dakikada Tabla’nın sağ kanattan ortasında altıpas içerisindeki Anıl düzgün vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 2-1