BODRUM ÖZEL
Yayınlanma : 16 Ekim 2021 11:13
Düzenleme : 16 Ekim 2021 11:15
Düzenleme : 16 Ekim 2021 11:15
Bodrum’u fırtına vurdu! Tekneler karaya sürüklendi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde dün akşam saatlerinde şiddetini arttıran fırtına nedeniyle tekneler karaya sürüklendi,
Muğla’nın Bodrum ilçesinde dün akşam saatlerinde şiddetini arttıran fırtına nedeniyle tekneler karaya sürüklendi, ev ve iş yerlerini su bastı. Elektrik ve iletişim hatları zarar gördü, vatandaşlar saatlerce karanlıkta kaldı.
Dün akşam saat 22:00 civarında etkisini arttıran ve saatteki hızı 60 kilometreyi aşan fırtınada Kumbahçe sahilindeki tekneler karaya sürüklendi. Kumbahçe ve Paşatarlası sahilinde bulunan ev ve iş yerlerini dev dalgalar nedeniyle su bastı.
Halikarnas iskelesine bağlı yaklaşık 45 tekne ve çalışanları zor anlar yaşadı. Teknelerin motorlarını çalıştırarak beton iskeleye çarpmaması için uğraşan tekne sahipleri tepki gösterdi.
- 11:19Muğla yolları hızla doluyor: Motosiklet sayısındaki patlama şaşırttı
- 11:10Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Denizli'de partililerle buluşacak
- 10:59Altekma, smaçör Jackson Young ile gücüne güç kattı
- 10:50Geçmişi geleceğe taşıyan el dokumacılığı: Gaziantep'te bir ustanın hikayesi
- 10:36Göztepe'de kaleci krizi: Genç yetenek gündemde




