• Nevavprestij
BODRUM ÖZEL Haber Girişi : 07 Kasım 2021 18:17

Bodrum’da yol krizi! Ünlü işletme kadastro yolunu kapattı!

Bodrum’da yol krizi! Ünlü işletme kadastro yolunu kapattı!
Muğla’nın Bodrum İlçesi Gündoğan Mahallesi’nde bulunan ünlü işletme kadastro yolunu kapattı. Keyfi uygulamaya vatandaşlar sert tepki gösterdi. Bariyerlerle yolu kapatan işletmeden herhangi bir açıklama yapılmadı

Muğla'nın  Bodrum İlçesi Gündoğan Mahallesi’nde bulunan ünlü işletme kadastro yolunu kapattı. Keyfi olarak sokağın her iki başına engelleyici bariyer direkler konularak yol trafiğe kapatılmış durumda.Keyfi uygulamaya vatandaşlar sert tepki gösterdi. Konuyu sosyal medya üzerinden gündeme getiren vatandaşlar Bodrum Belediyesi’nden konunun çözümünü bekliyor. Vatandaşları yolun tekrar trafiğe açılmasını istiyor.

voyage otel

 

 

 

Sosyal medya üzerinde konuyu gündeme getiren Selahattin Tümer adlı vatandaş keyfi uygulamaya tepki gösterdi.  Tümer’in Belediye Başkanlık Makamına başlıklı paylaşımı şöyle:

 

“Belediye Başkanlık Makamına,

Gündoğan, Farilya Caddesi ile 25. Sokak arasında yıllardır kamunun kullanımına açık olan yol muhtemelen Zen Suites yönetimi tarafından keyfi olarak sokağın her iki başına engelleyici bariyer direkler konularak trafiğe kapatılmıştır.  İlişik kadastro resimlerinde de açıkça görüleceği üzere 653/1 ve 654/1 parselleri arasındaki bu yolun ivedilikle tekrar trafiğe açılması ve müsebbibleri hakkında kanuni işlem yapılarak tarafıma bilgi verilmesi hususunda gereğine müsaadelerini saygılarımla arz ederim.”