• Nevavprestij
EKONOMİ Haber Girişi : 14 Ocak 2022 16:06

Bodrum'da yeni iş insanları derneği kuruldu

Bodrum'da yeni iş insanları derneği kuruldu
Bodrum İş İnsanları Derneği,basın mensupları ile bir araya geldi. Kahvaltılı toplantıda konuşan Başkan Yılanlı, " Bodrum'a değer katmak için yola çıktık" dedi.

Bodrum İş İnsanları Derneği,basın mensupları ile bir araya geldi.  Ena Boutique Otel’de gerçekleştirilen toplantıya dernek Başkanı Mete Yılanlı, Başkan yardımcısı Burak Aslanpınar, Mehmet Şahin Şevk, İsmail Karaşehirli, Ece Yıkmaz Uygun katıldı. 

voyage otel

 

Toplantıda söz alan Bodrum İş İnsanları Derneği Başkanı Mete Yılanlı, Bodrum vurgusu yaptı. Yılanlı, "Bodrum’a fayda sağlamak için yola çıktık. Bodrum çok ama çok önemli bir değer, biz de bu değere katkı sunmak istiyoruz. Derneğimiz 50 üye ile kuruldu. Bu yeni oluşumla hem ticaretimizi geliştirmek istiyoruz hem de iş dünyasının sorunları ve taleplerini ilgili mercilere aktarmak, Bodrum'a çeşitli sosyal sorumluluk projeleri ile katkı sağlamak istiyoruz. Aramızda çok farklı şehirlerden gelerek artık Bodrumlu olan üyelerimiz var. Önemli olan sadece ‘Bodrum’a geldik, artık Bodrumluyuz ve bu kent için elimizi taşın altına koyup tüm fedakarlığımızı vererek çalışacağız. Bizler, buradan para kazanıp başka yerlere götürmeyeceğiz. Kazandığımızı bu şehrin ekonomisine bırakacağız. Burada kazanıp burada bırakacağız.” dedi.

 

Yılanlı, merkezi ve yerel yönetim ile şehirdeki diğer tüm Sivil Toplum Kuruluşları ile işbirliğine hazır olduklarını ifade etti. Başkan Yılanlı, "Biz Bodrum İş İnsanları Derneği olarak Bodrum için varız. Bodrum için bir araya geldik, elimizi taşın altına koyuyoruz, fedakarlık yapıyoruz. Bunları yapacak belli bir gücü, kapasitesi, iyi niyeti olan iş insanlarını aramıza kabul ediyoruz. Bodrum’a katkısı olabilecek projelerde merkezi ve yerel yönetimin, diğer sivil toplum kuruluşlarının yanındayız. Bodrum, bir dünya markası, ülkemizin göz bebeği. Buna yakışan ve daha güçlendirip zenginleştiren işler yapacağız. Bodrum’a hem yatırım yapacağız hem de yatırım çekeceğiz. Oluşumumuz Bodrum'a hayırlı olsun."  diye konuştu.

,

Toplantı sonunda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla basın mensuplarına Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı öğrencilerinin yaptığı plaketlerin de takdim edildi.