• raşit emir süer
EKONOMİ Haber Girişi : 18 Mart 2022 10:49

Bodrum'da "Turizm Tedarikçileri Buluşması" fuarı açıldı

Bodrum'da
Fuarda, gıda ürünlerinin yanı sıra çeşitli otel ve gastronomi ekipmanları yer alıyor.

Bodrum Otel Satın Alma Gastronomi Platformu (BOSGAP) ve Niko Turizm'in organize ettiği, turizm sektörünün önde gelen tedarikçi firmalarını, turizmin üst düzey yönetici ve mensuplarını bir araya getirmeyi hedefleyen “Turizm Tedarikçileri Buluşması” kurdele kesimiyle start aldı.

voyage otel

 

19 Mart tarihine dek Herodot Kültür Merkezi’nde devam edecek olan organizasyonun açılışını Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya Bingöl, Belediye Başkan Yardımcımız İlknur Ülküm Seferoğlu, BODER Başkanı Ömer Faruk Dengiz ve BOSGAP Yönetim Kurulu Başkanı Umut Türkeş yaptı.

 

Niko Turizm tarafından düzenlenen, Bodrum Belediyesi ile Bodrum Otelciler Derneği'nin (BODER) destek verdiği fuara, Türkiye'nin farklı illerinden gıda, tekstil ve malzeme tedarikçilerindne olaşan yüze yakın yakın firma katıldı. Gıda ürünlerinin yanı sıra çeşitli otel ve gastronomi ekipmanları yer aldığı fura oldukça yoğun geçiyor

 

Fuarın açılışına katılan Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, fuarda tedarikçi firmaların şirket yetkilileri ve otelcilerle bir araya geldiğini ifade etti. BOSGAP Yönetim Kurulu Başkanı Umut Türkeş ise daha iyi işler yapmak için de çalışmalara başladıklarını ifade etti. 

Fuar gün boyunca katılımcıların ziyaretine açık olacak. Özellikle Cumartesi günü haraketli geçmesi beklenyor..