• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 21 Ağustos 2023 12:21

Bodrum’da ana isale hattı yine patladı

Bodrum’da ana isale hattı yine patladı
Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçen hatta patlayan su ana isale hattından sonra 24 saat kaplı kalan turistik yolda bugün yine patlama oldu. Patlama nedeniyle trafik tek şeride düştü, kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

Muğla’nın Bodrum ilçes ine bağıl Torba Mahallesi ile Türkbükü karayolunda bu sabah saatlerinde meydana gelen su an isale hattı nedeniyle trafik kabusu yaşandı. Turistik karayolunun hemen yanında patlayan s ana ise hattında patlama nedeniyle 30 metreye kadar yükselen su ve yarılan asfalt nedeniyle tarik bir süre akışa kapandı.

voyage otel

 

Geçtiğimiz hata meydana gelen ve yolun 24 saat mahallelerin ise susuz kalmasına neden olan patlamanın 200 metre ilerisinde meydana gelen arıza nedeniyle traik akışı kontrollü olarak tek şeritten verilmeye başlandı, kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

 

MAHALLLELER YİNE SUSUZ KALDI

 

Patlama nedeniyle MUSKİ (Mğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü) ekipleri suyu kesti, Jandarma ve zabıta ekipleri yolda güvenlik önlemi aldı. Sekiz mahalleye bugün akşam saatlerine kadar su verilmeyeceği açıklandı.

Turizmci Ayşegül Çakır “Daha üç gün önce burası yine patladı. Su hattı patlaya patlaya yok olacak. Her gün hattın bir yeri tamir ediliyor, özellikle turizm sezonunda yolun kapanması mahallelerin susuz kalması yüz binlerce insanı mağdur ediyor” diye konuştu.

MUSKİ ekipleri hattın tamirine başladı.