• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 21 Mart 2023 12:58

Bodrum’a sezonun ilk turistleri denizden geldi

Bodrum’a sezonun ilk turistleri denizden geldi
Muğla’nın Bodrum ilçesine sezonun ilk turistleri bugün denizden geldi. Rodos Adası’ndan gelen gemiden inen turistler ilçede tarihi ve ören yerlerini gezdi, çarşıda alışveriş yaptı.

Muğla’nın Bodrum ilçesine turizm sezonunun ilk turistleri Akdeniz’deki Rodos Adası’ndan geldi. Bahama bayraklı 110 metre uzunluğundaki Emerald Azzura isimli yolcu gemisinden inen ve çoğunluğunu Avustralya ve ABD’li turistlerin oluşturduğu 75 kişilik grup Bodrum Gemi Yanaşma iskelesinde çiçeklerle karşılandı.

voyage otel

 

AnterHaber'in haberine göre, Turistler Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi, Antik Tiyatro ve Myndos Kapısı’nı gezdi, tarihi çarşıda alışveriş yaptı. Global Ports Holding Doğu Akdeniz Limanları Direktörü Aziz Güngör yaptığı açıklamada "Hedefimiz, geçen sezon olduğu gibi yeni sezon süresince de dünyanın en büyük gemilerine ev sahipliği yapmak. Hem ülkemize hem de Bodrum'a büyük bir ilgi var. Dünyanın dört bir yanından binlerce yolcu taşıyan gemileri limanımızda misafir ediyoruz. Yeni sezonda bu sayının daha da artış göstermesini bekliyoruz. Bodrum’da sezonun ilk yolcularını ağırlamak bizim için büyük bir heyecan kaynağı" dedi.