• Nevavprestij
BODRUM ÖZEL Haber Girişi : 15 Mart 2020 09:15

Bodrum'a geldi... Dubai şeyhinin ultra lüks yatında korona şüphesi!

Bodrum'a geldi... Dubai şeyhinin ultra lüks yatında korona şüphesi!
Dubai Şeyhi Abdullah Al Futtaim’in Yunanistan’dan gelen lüks yatı, ateşli hastalık şüphesiyle Bodrum’da sağlık ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Dubai şeyhi Abdullah Al Futtaim'e ait 110 metre uzunluğunda ve 600 milyon Euro değerinde olan İngiliz bayraklı Radiant isimli ultra lüks motor yatı, akaryakıt almak üzere bu sabah erken saatlerinde Bodrum'a geldi.

voyage otel

AKARYAKIT VERME İŞLEMİ BAŞLAMADAN DURDURULDU

Sözcü'den Yaşar Anter'in haberine göre, Yunanistan'ın Kithira adasından Bodrum'a gelen yat, Kumbahçe mahallesindeki Bodrum Cruise Port gemi iskelesine demirledi. Sabah erken saatlerde İzmir'den gelen 18 akaryakıt tankından 3 tanesi içeri girip akaryakıt vermek için hazırlık yaparken gelen talimat üzerine liman tesislerinden dışarı çıkarıldılar. Şalvarağa Caddesi'nde beklemeye başlayan 18 akaryakıt tankerinin şoförü ise ne zaman akaryakıt vermeye başlanacağının bilinmediği söyledi.


TAHLİL SONUÇLARI BEKLENİYOR

Yatın akaryakıt aldıktan sonra Yunanistan'a ait Flisvos limanına gideceği öğrenildi. Yat kaptanının tahlil sonuçlarının beklendiği öğrenildi. Al Futtaim ve ailesi tatil için 2013 ve 2014 yıllarında aynı yat ile Bodrum'a gelmişlerdi.