POLİTİKA Haber Girişi : 16 Mart 2024 16:39

Billorer "Bodrum'da halkımızla beraberiz

Billorer
DEVA Partisi Bodrum Belediye Başkan adayı Mehmet Billorer saha çalışmalarında vatandaşı dinliyor

Ziyaret sonrası açıklama yapan DEVA Partisi Bodrun Belediye Başkan adayı Mehmet Billorer ; Bodrum’un derdini dinlemek ve yardımcı olmak için sahadayız, vatandaşımızın sorunlarını dinliyor, birlikte neler yapabiliriz, bunları konuşuyoruz.  

voyage otel

 

 

Vatandaş ta , pazarcı da dertli, Pazar arabalarının yerini dolmayan poşetler almış durumda. Hal böyleyken milyonlarca lira harcayan İktidar ve Büyükşehir belediyesi adaylarına büyük tepki var.

 

 

Çok Para Harcayan Değil, vatandaşa sosyal projeler sunabilen aday seçimi kazanacak

 

 

Bodrum’da yaşayan, emekli, şöför, çiftçi, dar gelirli vatandaşlarımız beton ve büyük projeler değil, hane ekonomisine dokunan, sosyal belediyeciliğe önem veren söylemler duymak istiyor. Daha düne kadar vatandaşı düşünmeyen partilerin adaylarının söylediği vaatler inandırıcılıktan çok uzak diyorlar

 

 

“ Pahalılığın suçlusu belli, vatandaş bunu çok iyi biliyor”

 

Mehmet Billorer konuşmasında DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın selamını vatandaşa ilettiklerini dile getirdi. Hayat pahalılığı ile ilgili de değerlendirmede bulunan Billorer, hayat pahalılığının sebze ve meyveye ulaşımı zorlaştırdığını ancak bunun suçlusunun pazarcı ve çiftçi olmadığının altını çizdi.

Billorer, “çiftçi tarlasını sürerken, sebze haline gidip gelirken akaryakıt kullanıyor, akaryakıt 45 TL’ye dayandı, 1 litre yakıtla bu fark 3 katı oldu, gübre ve işçi maliyetleri eklenince üretici, aracı ve satıcı göz önünde bulundurulduğunda vatandaşımız arada kalıyor. Bunun suçlusu bugünkü iktidardır, artan maliyetlerdir, enflasyondur” diyerek, bunlara rağmen Beştepe’nin sürekli suçlu aradığını ancak suçluyu vatandaşın gördüğünü söyledi ve ekledi “Biz de bu ekonomik sorunlarımızı çözecek ekonomik eylem planımızı vatandaşımıza anlatıyoruz, anlatmaya devam edeceğiz.”

 

İktidar Kadar CHP Belediyeciliği de suçlu, Sosyal belediyecilik dediler.  Ama vatandaşa yansımıyor

CHP Belediyeciliği Bodrumda sınıfta kalmış durumda, Otopark, toplu ulaşım fiyatları uçmuş durumda, Vatandaşa hizmet değil, vatandaştan para kazanma peşindeler. Fahiş fiyat uygulamalarını denetleyen yok, yol durumları , Bodrum’un susuzluk sorunu hat safhada. Ama bu rahatlığın sebebi  belli. Nasılsa Bodrum CHP’ye oy veriri Atatürk’ çü dür düşüncesi ile rehavetle hizmet yapmıyorlar. O zaman sizin iktidardan ne farkınız kaldı. Biriniz Dini biriniz Atatürk’ün ismini kullanıyorsunuz. DEVA Partisi dini ve değerler üzerinden siyaset yapmıyor. Tam demokrasi ile çoğulcu katılımla siyaset yapıyor. Ne yazık ki CHP adını rant belediyeciliği ile kirletmiş durumda dedi.

“Tabi ki dertlerin Devası var”

Mehmet Billorer  sözlerini şu şekilde noktaladı: “Tabi ki bu dertlerin de bir devası var. İnşallah güzel şeylerle halkımıza da Deva olmaya geliyoruz. Kendilerinin dertlerini, sorunlarını dinliyoruz. Biz zaten 23 tane eylem planımızla neyi nasıl yapacağımızı ortaya koymuş durumdayız. İnşallah Belediye yi aldığımızda  neyi nasıl yapacağımızı ortaya koyacağız. İnşallah çok az kaldı. İnşallah Yerel seçimde sarı kart genel seçimde de kırmızı kart göstererek iktidardayız ve az kaldı, bu milleti de refaha kavuşturacağız”