• Nevavprestij
SPOR Haber Girişi : 31 Aralık 2021 13:20

Başkan Aras: Voleybolda hedefimiz Avrupa 

Başkan Aras: Voleybolda hedefimiz Avrupa 
Bodrumspor Kadın Voleybol Takımı kuruldu. Hedefini Avrupa olarak belirleyen takımı, Türkiye Kadın Millî Voleybol Takımı eski antrenörü Adnan Kıstak çalıştıracak.

HABER MERKEZİ - Bodrum Belediyesi’nin katkıları ile Bodrumspor Kadın Voleybol Takımı kuruldu. Bodrumspor Kadın Voleybol Takımı kuruşunu, Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrumspor Voleybol Şube Sorumlusu Mehmet Dağoğlu, Antrenör Adnan Kıstak ve Bodrumspor Yönetim Kurulu Üyesi Hadi Türk'ün katıldığı basın toplantısı ile duyurdu.

voyage otel

 

Bodrumspor Voleybol takımının antrenörlüğünü Türkiye Kadın Millî Voleybol Takımı eski antrenörü Adnan Kıstak yapacak.

 

Bodrumspor Voleybol takımı, ilk olarak Bölgesel Lig'e katılarak serüvenine başlayacak. Bölgesel lig maçları Haziran ayında Bodrum'da yapılacak. Bodrumspor Voleybol takımı, gelecek sezon ise ikinci ligde mücadele edecek.

 

Oyuncu yetiştirmek için ocak ayında okullarda kurslar açılacak. Ücretsiz olacak dersler sayesinde takımın altyapısı da güçlendirilecek.

 

Bodrumspor Voleybol Takımı'nın kuruluşuna ilişkin konuşan Belediye Başkanı Ahmet Aras, okullarda okuyan çocukları yetiştirip dünya ligine katılmalarını sağlamanın önemli olduğunu ifade etti. Voleybolda hedeflerinin Avrupa Kupaları olacağını belirten Başkan, "Pandemi sonrası Bodrum’da belli bir nüfus artışı oldu, ama özellikle bu nüfus artışı sırasında Bodrum’a taşınan akademi, siyaset, bürokrasi, iş dünyası gibi birçok çevreden çok önemli insanlar yaşamak için Bodrum’u seçti.  Onlardan birisi de sevgili Adnan Kıstak hocamız. Yıllarca Voleybol Milli Takımımızın antrenörlüğünü başarı ile yürüten, bizleri gururlandıran sonuçlar alan kişi. Şu anda voleybol Türkiye’de de çok önemli bir yere sahip. Dünyada da öyleyiz. Yalıkavak Hentbol Takımımız süper ligde aldığı sonuçlarla Avrupa Kupası şampiyonlarına katılıyor. Voleybolda da hedefimiz Avrupa Kupaları olacak"dedi.

 

Başkan Aras’ın ardından söz alan Antrenör Adnan Kıstak, hedeflerinin çocukları yetiştirmek olduğunu ifade ederek “ Bugün burada toplandıysak onların eseridir. Yolumuz kesişti Sayın Başkanla; hem Bodrumspor hem Belediyemiz Voleybol Kadın Takımını kurmaya karar verdik. Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Halk Eğitim Müdürlüğümüz, Muğla İl Temsilcimiz ve Voleybol Federasyonunun da büyük katkıları var. Hedefimiz çocukları yetiştirme" diye konuştu.

 

Bodrumspor Voleybol Şube Sorumlusu Mehmet Dağoğlu, ise “Heyecanlıyız. Bugünden itibaren start veriyoruz. Gençlerimizi milli takımlarda temsil edecek, süper lige çıkacak bir takım yaratacağız. Buna inanıyoruz” dedi. Başvurular için detaylı bilgi almak isteyenler, www.bodrumsporvoleybol.org adresini ziyaret edebilirler.