• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 22 Ocak 2024 21:32

Aydın Ayaydın: Fethiye'deki sahte seçim ofisini ben kapattırdım

Aydın Ayaydın: Fethiye'deki sahte seçim ofisini ben kapattırdım
AK Parti'nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın Fethiye'de kapattırdığı seçim ofisi için "Söz konusu sahte büronun kapatılması için gerekli yerlerle bizzat görüştüm" dedi.

Haber Merkezi- AK Parti'nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın için hazırlatılan ve AK Parti bayraklarıyla donatılan seçim çalışma binası, AK Parti Fethiye teşkilatının kaymakamlığa verdiği dilekçe ile boşaltıldığı ortaya çıktı.

voyage otel

 

Gerekçe gösterilmeden vazgeçildiği bildirilen seçim çalışma ofisi için hazırlanan tüm bayrak ve pankartlar kaldırıldı. Yerel Gazeteci Murat Sökdü'nün haberine göre Ayaydın, Muğla Fethiye’de hazırlatılan seçim çalışma binasının kendisi tarafından kapattırıldığını ifade etti.

 

'AK PARTİ İLE ARAMDA AYRIŞMA YOK'

 

Ayaydın seçim çalışma ofisinin kendi girişimleriyle kapatıldığını belirterek, açıklamada şunları kaydetti: "Birileri benim adımı kullanarak bir organizasyona girişmiş, belli ki bundan da menfaat sağlamaya yeltenmişlerdir. Bunu öğrenir öğrenmez derhal harekete geçtim. Söz konusu sahte büronun kapatılması için gerekli yerlerle bizzat görüştüm. İlçe teşkilatımız da derhal harekete geçerek sahte büronun kapanmasını takip etmiştir. Bu düpedüz sahtekarlık olan girişim vakit geçirilmeksizin önlenmiştir. Bunu AK Parti ile şahsım aramda bir ayrışma olduğu şeklindeki bir iddiaya malzeme yapmak da masumane bir hareket değildir. Bunu AK Parti ile şahsım aramda bir ayrışma olduğu şeklindeki bir iddiaya malzeme yapmak da masumane bir hareket değildir. Organize bir kötülüktür. Gerek AK Parti Teşkilatı, gerekse MHP Parti Teşkilatı, gittiğimiz her ilçede beni bağrına basmış, yıllardır kronikleşen sorunların çözümü konusunda benimle el ele verme konusunda kararlılığını ortaya koymuştur."