• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 22 Ocak 2024 16:05

Bodrum’da gençlerde İYİ Parti’yi terk etti

Bodrum’da gençlerde İYİ Parti’yi terk etti
Bodrum’ da İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun istifa etmesinin ardından bugünde İYİ Parti Bodrum Gençlik Kolları Yönetim Kurulu, hem görevden hem de partiden istifa etti.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde  İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun istifa etmesinin ardından bugünde İYİ Parti Bodrum Gençlik Kolları Yönetim Kurulu, hem görevden hem de partiden istifa etti.Bodrum İyi Parti’de bir ay önce  Belediye Meclis Üyesi Hülya Aşkın, ardından Yerel Yönetimlerden Sorumlu başkan yardımcısı Mehmet Tosun'un istifa ettiği İYİ Parti'de, 2022 yılında göreve gelen Bodrum Gençlik Kolları başkanı Vahit Yavuz ile yönetim kurulu üyeleri gördükleri lüzum üzerine hem görevden hem de partiden istifa ettiklerini duyurdular.

voyage otel

 

 

İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Vahit Yavuz, aldıkları bu kararla ilgili şu açıklamayı yaptı;

“Ekibimizle birlikte siyasi kariyerimize şu anda bağımsız olarak devam etme kararı aldık. Yerel seçim sürecinde yaşanan tüm gelişmeleri takip ederek gençlerimizin yerel siyasette hak ettikleri göreve gelmesi konusunda yine yanlarında olacağız. Bodrum’da yaşanan sorunları gözlemlemeye, genç kardeşlerimizin yaşadığı sıkıntıları çözmek için aynı ruh, aynı mana ve aynı dava bilinciyle çabalamaya devam edeceğiz.”

2023 yılı içerisinde İYİ Parti Bodrum Belediye Meclis üyeleri Uluç Tezer ile Hülya Aşkın istifalarının ardından CHP'ye geçmişti.