• Nevavprestij
EGE Haber Girişi : 25 Ağustos 2023 12:43

Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı denizde kaza yaptı

Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı denizde kaza yaptı
Pegasus’un sahibi Ali Sabancı ve Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı, zodyak botla kaza yaptı. Ali Sabancı'nın durumunun kritik olduğu belirtiliyor.

Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Sabancı Ailesi'nin üçüncü kuşak üyesi Ali Sabancı ile Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Doğan'ın kızı Vuslat Doğan Sabancı Bodrum'da kaza yaptı.

voyage otel

 

Patronlar Dünyası'nın haberine göre, yatlarıyla Yunanistan'ın Leros Adası açıklarında tatilde olan Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı çifti akşam yemeği için gittiklerin restorandan zodyak botla dönerken kayalıklara çarptı. Çifti, tesadüfen yakınlarından geçen teknedekiler fark etti. Teknedekilerin kurtardığı Sabancı çifti, adadaki hastaneye kaldırıldı. İlk müdahalenin ardından çift, Bodrum'a getirildi.

 

 

 

Durumunun kritik olduğu öğrenilen Ali Sabancı'nın tedavisine İstanbul’da bir özel hastanede devam edilecek. Sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenilen Vuslat Doğan Sabancı da aynı özel hastaneye getirileceği öğrenildi.

 

10Haber'in aktardığına göre, botta bulunan çiftin çocukları Emrecan Sabancı'nın ise omzu zedelendi.

 

Pegasus'un da sahibi olan Esas Holding'ten yapılan açıklamada ise, "Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, 24 Ağustos 2023 tarihinde tatilleri sırasında bir deniz kazası geçirmiştir. Tedavileri devam etmekte olup sağlık durumları takip edilmektedir. Gelişmelerle ilgili kamuoyuna bilgi verilecektir" denildi.