• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 26 Şubat 2024 11:47

Akyarlar'da hayvan katliamları mahalleliyi sokağa döktü

Akyarlar'da hayvan katliamları mahalleliyi sokağa döktü
Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Akyarlar Mahallesi’nde dün gece yarısı yollara zehirli yiyecek atılarak kedi ve köpeklerin katledilmesi aynı mahallede hayvanseverler tarafından protesto edildi.

Bodrum’da kedi ve köpeklerin zehirlenerek öldürülmesine hayvanseverler ve mahalle sakinleri sert tepki gösterdi. Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Akyarlar Mahallesi’nde dün gece yarısı yollara zehirli yiyecek atılarak kedi ve köpeklerin katledilmesi aynı mahallede hayvanseverler tarafından protesto edildi.

voyage otel

 

 

 

Akyarlar Mahallesi Karaincir mevkisinde 3 kedi ve 5 köpek zehirlenerek öldürülmüştü...Akyarlar Mahallesi’ndeki hayvan sahipleri ile hayvanseverler akşam saatlerinde protesto gösterisi yaprak hayvanları zehirleyen kişi veya kişilerin bulunmasını istedi, Hayvansever Hikmet Yıldız yaptığı açıklamada  “Mahallemizde vatandaşların baktığı ve kimseye zarı olmayan sahipli ve sahipsiz kedi ve köpekler katledildi. Tespit ettiklerimizin dışında ölenler olabilir, çalışmalarımız devam ediyor. Gözleri dönen bu canilerin bir an önce bulunarak cezalandırılmasını istiyoruz, aksi takdirde bu davranışlar katliamlar devam edecek. Çünkü bu caniler şu ada aramızda gezmeye devam ediyor ve zehirlemelerin devam ettiği bilgisi geliyor” diye konuştu.