• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 31 Ocak 2024 10:25

Akbelen'de muhtar ve CHP'li Aras detayı! Hesapların incelemesini talep etti!

Akbelen'de muhtar ve CHP'li Aras detayı! Hesapların incelemesini talep etti!
BTP Muğla adayı Öznur Atayeter, dikkat çeken bir açıklamada bulunarak “İkizköy ve yakın köylerin muhtarlarının gelir hesaplarının incelenmesi için komisyon kuracağız” dedi 

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı İkizköy’deki Akbelen Ormanı’nın kömür madeni için yok edilmesine ilişkin önemli bir çağrı gündem geldi.

voyage otel

 

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Öznur Atayeter, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda konuya dikkat çekerek, İkizköy ve çevresindeki muhtarların gelir hesaplarının incelenmesi için komisyon kurmayı önerdi. Bu öneriyi seçim vaatleri arasında sıralayan  Atayeter,  “İkizköy ve yakın köylerin muhtarlarının gelir hesaplarının incelenmesi, yakınlık derecesine göre akrabalarının çalıştıkları şirketlerin hangileri olduğunu araştırılması için komisyon kuracağız. Yok öyle köylünün canına düşmek” dedi.

 

MUHTARLARA UYARI YAPTI

 

Köy muhtarlarına yönelik uyarıda bulunan Atayeter, “Lehine çalıştığınız holdingler size para veriyor fakat elinizden geleceğinizi alıyor. Bu yanlıştan derhal dönün! Aksi halde ben geldiğimde sizlere dönüş yolunu bizzat açmasını da iyi bilirim” ifadelerini kullandı.

 

 

CHP'Lİ AHMET ARAS'IN LİMAK HOLDİNG VE CENGİZ İNŞŞAT İLE OLAN İLİŞKİSİNİ YAZDI

 

Atayeter,  paylaşımlarında CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras'a ilişkin detaylara da yer verdi. Limak Holding ile Ahmet Aras’ın dostluk ilişkisi olduğunu öne süren Atayeter, “Uyumayın bir avuç elit bizim köyümüzü köylümüze eziyette sınırı tanımıyor” dedi.
 

 

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras’ın Cengiz Holding'e verdiği inşşat ruhsatını hatırlatan  Atayeter, paylaşımnda şu ifadeleri kullandı : “Muğla’da Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras’ın Kolin İnşaat’ın özel davetiyle inşaat fuarına gitmesinden tutun da Akbelen’e kan kusturan Limak Holding sahibiyle olan dostluk ilişkisi tüm Muğla yerel basınında genişçe yer bulduğunu hatırlatırım. Ayrıca bitti mi? Bu beşliyi azınlık olmasın dercesine sayıyı üçlemek lazım diyen Aras’ın Cengiz İnşaat’a Cennet Koyu için ‘Anasının sütü gibi helal” diyerek inşaat, ruhsatı vermesi de cabası.”