• Nevavprestij
BODRUM ÖZEL Haber Girişi : 24 Ekim 2022 11:57

AK Parti heyeti Vanlılar Derneği'ni ziyaret etti! Ziyarette sorunlar aktarıldı!!

 AK Parti heyeti Vanlılar Derneği'ni ziyaret etti! Ziyarette sorunlar aktarıldı!!
AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, AK Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen ve ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Bodrum Vanlılar Derneği'ni ziyaret ettiler. Ziyarette yaşanan sorunlar  3 başlık halinde AK Partili heyet aktarıldı 

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, AK Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen ve ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Bodrum Vanlılar Derneği'ni ziyaret ettiler.

voyage otel

 

Derneğin Gündoğan Mahallesi'nde bulunan binasında gerçekleşen ziyarette Bodrum Vanlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İshak Kalkanlı, Başkan Yardımcısı Haşim Atasoy ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

 

Ziyarette, derneğin faaliyetleri ve güncel sorunlar üç başlık haline AK Parti heyetine sunuldu. Heyete aktarılan sorunların başında Bodrum’da yaşanan hafriyat döküm alanı ve yaşanan çevre sorunları oldu. Tüm detayları ile heyete aktarılan bu sorunun çözümü için gerekli işlemlerin başlatılması istendi dernek tarafından. Bodrum Vanlılar Derneği, Bodrum’a açılması talep edilen Van Kültür Evi'ne ilişkin yaşanan sorunları aktararak, sorunların çözümünü talep etti. Ayrıca Van Kültür Evi'nin tamamlanarak hizmete açılması da talep edildi.

 

 

Dernek, görüşmede Van'da hava yolu ulaşıma dair yaşanan sorunları da AK Parti heyetenie aktararak çözüm için gerekli adımların atılmasını istedi.

 

KALKANLI: BİRLİKTE BİR AİELYİZ, BİRLİKTE BODRUMUZ

 

Ziyarete ilişkin konuşan  Bodrum Vanlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İshak Kalkanlı, Dernek, olarak hem Bodrum’da hem de Van bölgemizde yaşanan sorunları aktarmaya devam edeceğiz ve çözümleri için verilen sözlerin takipçisi olacaklarının altını çizdi.

 

 

Başkan Kalkanlı, "Bugün bir kez daha sivil toplum kuruluşlarının ne derece önemli olduğuna bir kez daha şahitlik etti. Bir yöre derneğinin ötesinde toplumun kalbini oluşturan bir sivil toplum kuruluşuyuz aynı zamanda. Toplumda var olan sorunlara da duyarlıyız aynı oranda. Görüşmede yaşanan sorunlar tüm yönleriyle ele alındı ve üç başlık halinde kendilerine aktardık. Öncelikle Bodrum yarım adasında yaşanan hafriyat ve deoplama alanlarına ilişkin sorunları ele aldık. ve tüm deyatlarıyla kendilerine aktardık. Heyet anında bir takım telefon görüşmeleri gerçekleştirdi ve çözüm geliştireceklerini ifade etti. Ayrıca Van Kültür Evi'ne ilişkin olan süreci anlattık tamamlanmasını talep ettik. Van'da yaşanan ulaşım sorunlarına duyarsız kalmadık. Yani hem yaşadığımız bölgeyi hem de doğduğumuz bölgeyi savunuyoruz, sahip çuıkıyoruz. Geliştireceğimiz projelerimizde de bütünlük esaslı bir yaklaşım içindeyiz. Toplumun ihityaçalrı neyse bizler ona göre adım atacağız. Bodrum'da yaşayan vatandaşlarımızı, derneğimmize gönül veren insanları bir arada olmaya çağırıyoruz. Brilikte bir aileyiz ve birlikte Bodrum'uz" diye konuştu.