• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 27 Kasım 2023 13:30

Ak Parti'den  aday çıkışı! Bodrum adayımız...

Ak Parti'den  aday çıkışı! Bodrum adayımız...
AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Hacı Dalda, yerel seçimler için belirlenecek adayın tüm Bodrum’un kabul edeceği, liyakatli bir isim olacağını söyledi.

2024 yerel seçimlere aylar kala aday adayları ve partilerde de çalışmalar hızlandı. Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı, bir araay geldi.  İlçe merkezinde toplantı üstüne toplantı yapan ilçe başkanı Hacı Dalda, Bodrum’daki adaylarına ilişkin açıklamalarda buludu.

voyage otel

 

 

Bodrumlular’ın şikayetlerini titizlikle ele aldıklarını söyleyen  Hacı Dalda; “Bodrum’un geleceğiyle ilgili Bodrumlu hemşehrilerimizde bir umutsuzluk hakim. Yıllardır bir türlü çözülemeyen sorunlar, vatandaşlarımızın canına tak etmiş durumda. Ama umutsuzluğa gerek yok. Bizler AK Belediyeciliği Bodrum’la buluşturmaya kararlıyız. Bu yüzden aday belirleme sürecinde çok hassas davranıyoruz. Belediye başkan adayımız ve meclis üyesi adaylarımız, Bodrum’u ve sorunlarını çok iyi bilen, herkes tarafından sevilen, takdir edilen, ekip çalışmasına inanan, iş bilir, herkesin yaşam tarzına saygılı isimler olacak. Tabi iş sadece adaylarla bitmiyor. Bizler çok değerli Bodrumlu hemşehrilerimizi her daim dinleyeceğiz. Odalar ve sivil toplum kuruluşlarıyla sürekli istişare içinde olacağız. Bizlerde devletimiz ve hükümetimizin bu destekleriyle Bodrum’u özlenen, hakettiği  konuma getireceğiz. Bodrum için iddialıyız” ifadelerini kullandı.