• Nevavprestij
EGE Haber Girişi : 05 Mart 2021 12:45

Acı helikopter kazasında 4 isim İzmir'den!

Acı helikopter kazasında 4 isim İzmir'den!
Şehitlerin mahallelerine Türk bayrakları asılırken, cenazelerin 4'ünün de İzmir'de değil, memleketlerinde toprağa verileceği öğrenildi.

Haber Merkezi -  Bitlis Tatvan'da Kara Kuvvetleri Komutanlığına ait Cougar tipi askeri helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu şehit düşen askerlerden Kurmay Pilot Yüzbaşı Tayfun Kureş'in şehadet haberi İzmir'in Karabağlar İlçesi, Basın Sitesi Mahallesi'nde oturan eşine ulaştı. Acı haber askeri ve sivil yetkililer tarafından sağlık personeli nezaretinde verildi. Bir çocuk babası şehit Kureş'in evinin bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı. Acılı eşin şehidin anne babasının yaşadığı Ankara'ya hareket ettiği, cenazenin orada toprağa verileceği öğrenildi.

voyage otel

Piyade Uzman Çavuş Tolga Demirci'nin şehadet haberi de İzmir'in Gaziemir İlçesi Dokuz Eylül Mahallesi'nde oturan ailesine askeri yetkililer tarafından verildi. Şehidin ailesinin evine ve sokağına Türk bayrakları asılırken, haberi duyan komşuları ve yakınları eve taziye ziyaretine geldi. Şehit Tolga Demirci'nin, memleketi Kayseri'de toprağa verileceği bildirildi.

Şehit askerlerden Teknisyen Kıdemli Çavuş Şükrü Karadirek'in şehadet haberi de İzmir'in Menderes İlçesi'ne bağlı Kemalpaşa Mahallesi'nde yaşayan ailesine de görevliler tarafından ulaştırıldı. Aile büyük acı yaşarken, mahalle Türk bayraklarıyla donatıldı. Şehidin memleketi Afyonkarahisar'da toprağa verileceği öğrenildi.

Şehit Yüzbaşı Gökhan Uysal'ın İzmir'in Narlıdere İlçesi'ndeki İstihkam Lojmanları'nda kalan ailesine de acı haber ulaştırıldı. Acılı aile cenaze için memleketlerine hareket etti. Şehit düşen Yüzbaşı Uysal'ın cenazesinin memleketi Afyonkarahisar'ın Dinar İlçesi'nde toprağa verilecek.