• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 23 Nisan 2024 13:46

23 Nisan Kutlamaları Renkli Geçiyor

23 Nisan Kutlamaları Renkli Geçiyor
Bodrum'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, renkli görüntülere sahne oluyor. Bu sene ilgi büyük kutlamalara.

Bodrum'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, renkli görüntülere sahne oluyor. İlk tören Bodrum Belediye Meydanı'nda yapıldı. Törene Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Dalak, Adalet Komisyonu Başkanı Engin Koç, Garnizon Komutanı Albay Ertan Benli, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Gökhan Kurgan, İlçe Emniyet Müdürü Oktay Boydak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan Korkmaz, gaziler, daire amirleri, siyasi parti ve STK temsilcileri, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. 

voyage otel

 

 

Atatürk Anıtı'na İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin sunulmasının  ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. 


Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Mahinur Cemal Uslu Ortaokulu Müdürü Arzu Gül yaptı. Gül günün anlam ve önemine vurgu yaptı.

 

İkinci tören ise Eski Otogar'dan Bodrum Kalesi'ne kortej yürüyüşü ile başlayan program, Kuzey Hendeği’ndeki programla devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile süren etkinlikte günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan Korkmaz yaptı.

 

 

Ardından okullar arasında düzenlenen Atatürk ve Çocuk Sevgisi konulu yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.Kutlamalarda Azerbaycan'dan gelen ekibin dans gösterisi ve Azerbaycanlı ögrencilerin okuduğu şiirler, söyledikleri şarkılar büyük beğeni topladı.