• raşit emir süer
EGE Düzenleme Tarihi : 01 Eylül 2021 11:14 Haber Girişi : 31 Ağustos 2021 11:39

20 yaşındaki kayıp gençin cansız bedenine ulaşıldı!

20 yaşındaki kayıp gençin cansız bedenine ulaşıldı!
Muğla’nın Milas ilçesi yakınlarında kaybolan gencin bulunması için adeta  seferberlik ilan edildi. Kayıp genç için özel ekip oluşturuldu

HABER MERKEZİ-  Muğla’nın Milas ilçesinde arkadaşlarıyla barajda buluşan ve daha sonra kendisinden haber alınmayan gencin cansız bedenine ulaşıldı.
 

voyage otel

Muğla’nın Milas ilçesi yakınlarında kaybolan gencin bulunması için adeta  seferberlik ilan edilmişti. 

Olay yerine sevk edilen Muğla il Jandarma Komutanlığı’na bağlı İz Takip Timi, “Merak” isimli iz takip köpeği ile alanda aramalara başlarken yaklaşık otuz köylü ile Bolat’ın ailesi ve arkadaşları da arama çalışmalarına başladı. Milas İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı Olay Yeri İnceleme ekipleri, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve İstihbarat Timi de olayla ilgili araştırma başlattı.Sahil Güvenlik Komutanlığı Bodrum DEGAK-15 Özel Tim Komutanlığından ve Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’nden görevlendirilen toplam 6 kişilik dalgıç ekibi, tahliye havuzuna girerek arama yaptı. Ancak tüm aramalara rağmen kayıp gence dair herhangi bir ize rastlanmazken, kayıp gence ait olduğu tespit edilen iki ayakkabı Akgedik Barajı’nın tahliye havuzunda bulundu. 

 

20 yaşındaki Yunus Emre Bolat dün birlikte piknik için Akgedik Barajı yakınlarına gitmişti. Arkadaşlarının yanında kısa süreliğine ayrılan Bolat’ın geri dönmememişti.