• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 27 Haziran 2023 11:30

Ziyaretçileri de suçlu ilan eden Bodrum Belediyesi'ne bakanlıktan cevap

Ziyaretçileri de suçlu ilan eden Bodrum Belediyesi'ne bakanlıktan cevap
Bayramla birlikte ziyaretçi akınına uğrayan Bodrum'da yaz sezonunun açılmasına rağmen bozuk olan yolları dikkat çekti. Konunun muhatabı değilmiş gibi davranan Bodrum Belediyesi'ne Bakanlıktan cevap geldi.

Yaz sezonunun açılmasıyla birlikte Bodrum'un nüfusu kalabalıklaşmaya başladı. Bayramla birlikte ise binlerce tatilci Bodrum'a giriş yaptı. 

voyage otel

 

 

Dünyanın en önemli tatil merkezlerinden biri olan Bodrum'da belediyecilik çalışmaları ise sınıfta kaldı. Vatandaşların şikayet ettiği bozuk yollar hakkında sosyal medyadan paylaşım yapan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, sorumluluğun Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Kültür Ve Turizm Bakanlığı'nda olduğunu iddia etti. 

 

BAKANLIKTAN ANLAMLI YANIT

 

Aras'ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşıma cevap veren Kültür Ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Batuhan Mumcu şu açıklamaları yaptı:

 

Sayın Başkan öncelikle belirtmek isterim ki Bodrumun belediye sorumluluğunda olan dertleri ile dertlenmenize teşekkür ediyorum. Bu demek oluyorki kısa zamanda çözüme kavuşturacaksınız. 

 

Bodrum’da Bakanlığımız sorumluluğunda olan bir eksikliğin olmadığını, *diğer taraftan sorumluluğumuzda dahi olmamasına rağmen üstlendiğimiz Alt yapı - Arıtma ve bunların onarımından kaynaklı Asfalt çalışmalarını da Nisan ayında bitirdiğimizi biliyor olmalısınız.*

 

Kışın 600 yazın 2 milyon kapasiteye çıkan nüfusun ise bir Kültür Turizm Bakanlığı başarısı olarak değerlendirmenizi rica ederim. 

 

 

ZİYARETÇİLERİ SUÇLADI

 

Bodrum Belediye Başkanı Aras, çevrede bulunan çöplerin nedeninin ziyaretçiler olduğunu belirterek 'Burayı haketmiyorlar' sözleriyle tepki gösterdi.