• Nevavprestij
KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 20 Ağustos 2022 11:15

Zara, tatilcilere unutulmaz bir akşam yaşattı

Zara, tatilcilere unutulmaz bir akşam yaşattı
Türk Halk Müziğinin sevilen seslerinden Zara, Bodrum’da konser verdi. The Oba Otel'de sahne alan Zara,  tatilcilere unutulmaz bir akşam yaşattı. 

Türk Halk Müziğinin sevilen seslerinden Zara, Bodrum’da konser verdi. Bodrum'da faaliyet gösteren The Oba Otel'de hayranları ile buluşan Zara, güzelliğiyle dikkat çekti.

voyage otel

 

Zarif bir elbiseyle  sahneye çıkan ünlü sanatçı Zara, güçlü sesiyle tatilcilere unutulmaz bir akşam yaşattı.  Konserde güzelliği ile dikkati çeken Zara, hem söyledi hem oynadı. Tatilciler de sevilen sanatçının söylediği şarkılara eşlik etti.

 

 

The Oba Otel İşletmecisi Veysi Azat, etkinliklerinin devam edeceği mesajını verdi. Azat, "Hizmet verdiğimz ilk günden bu yana kaliteyi ve memnuniyeti esas aldık. Oba Otel'in diğer otelelrden ayıran da bu özelliği oldu. Aile ortamında tatil keyfi yaşıyor insanlar ve kültür sanat faaliyetlerine de katılım sağlıyorlar. Konserlerimiz devam edecek. Biz her daim misafirlerimizin huzurunu, güvenini esas aldık bundan sonra da taviz vermeyeceğiz. Bodrum'da tercih edilen bir marka olduk. Markamızın sürdürülebilirlik açısından temel prensibimiz  müşteri memnuniyeti olacak. Bugün de binlerce insan bir arada Zara'yı dinliyor. ilgi ve alakadan memnunuz" diye konuştu.