• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 01 Eylül 2023 12:31

Zafer Bayramı Çökertme’de Büyük Coşkuyla Kutlandı

Zafer Bayramı Çökertme’de Büyük Coşkuyla Kutlandı
Her sene 30 ağustos zafer bayramını büyük bir coşkuyla kutlayan çökertmeliler, bu yıl da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi zafer bayramını coşkuyla kutladılar.

Çökertme’nin en köklü işletmelerinden Captain İbrahim Restaurant’ın öncülüğünde yapılan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına Bodrum ve Milas gibi yakın çevreden gelenler ile tatillerini Çökertme’de geçiren ve Çökertme’ye demirleyen teknelerden yüzlerce vatandaş katıldı.

voyage otel

 

Çökertme yaşayanları ve tatilcilerden oluşan fener alayının da son durağı olan Captain İbrahim’de 30 Ağustos Zafer Bayramı, oldukça coşkulu kutlandı. Aykoç Band ve Esra Onaylı’nın seslendirdiği şarkılarla gecenin geç saatlerine kadar eğlenen katılımcılar, daha sonra denize girerek, marşlar söyleyerek kapattılar.

 

Organizasyona katkıda bulunan firma temsilcilerine verilen ödül töreninde destekçiler ödüllerini restoranın isim sahibi olan Kaptan İbrahim’den alırken, Kaptan İbrahim de geceyi iskelede kendisi için hazırlanan masadan söylenen şarkılara eşlik ederek geçirdi.

 

Organizasyon hakkında bir açıklama yapan İbrahim Günyel, Şunlar söyledi, “Bu yıl Büyük Taarruz'da elde edilen başarının 101. Yıldönümünü kutluyoruz. Çökertme’de geniş kapsamlı olarak 4’üncü kez düzenlediğimiz bu organizasyon için aylardır süren hazırlıklarımızın misafirlerimizle buluştuğu bu gecede yine oldukça dolu, anlamlı ve keyifli bir gece organize ettik.

 

Bu yıl sahnemizin yıldızı değerli sanatçımız Aykoç Band ve vokal Esra Onaylı. Yöremizin şarkılarıyla sahnede halkoyunları ve Dj Performansı ile uzun soluklu bir eğlence programladık. Misafirlerimizin de katılımıyla bu yl geçen yıllardan daha da coşkulu geçen kutlamalarımıza, geçtiğimiz senelerde yaptığımız ancak doğal çevreye verdiği zarar ve yangın risklerinden dolayı havai fişek gösterisini yapmadık.

 

Her geçen sene daha coşkulu geçen kutlamalarımıza yıllardır en büyük desteği veren Demiroğlu Demir, Tersan Marine, Nokta Harita, Anadolu Efes ve May Ajans gibi destekçilerimize özel olarak tasarlattığımız bir plaket vermekten mutluluk duyduk. Bu geceyi organize etmek tabii ki tek başına yapılabilecek bir şey değil. Meşeden Neşeye, Telcom, Helvacıoğlu Ford, Yelken Balık ile katkılarını esirgemeyen Otobio Motors’a da teşekkür etmek isterim.”

 

Günler öncesinden tüm masaları dolan ve yaklaşık 550 misafiri ağırladıklarını da belirten İbrahim Günyel, geceye katılan tüm misafirlerine de teşekkür ettiklerini belirterek, 29 Ekim’de Cumhuriyetin 100. Yılını daha da coşkuyla kutlamayı planladıkları bilgisini verdi.