• raşit emir süer
KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 11 Ağustos 2022 13:30

Yıldızlar Korosu’ndan Türk Sanat Müziği ziyafeti

Yıldızlar Korosu’ndan Türk Sanat Müziği ziyafeti
Bodrum Güçbirliği Derneği ve Bodrum Belediyesi desteğiyle Turgutreis Şevket Sabancı Parkı’nda gerçekleşen Yıldızlar Korosu konserinde Bodrumlular Türk Sanat Müziği’ne doydu

HABER MERKEZİ -  Türk Sanat Müziği’nin efsane ismi, Bodrum’da yaşayan Perihan Sözen’in oluşturduğu Yıldızlar Korosu, Turgutreis Şevket Sabancı Parkı’nda verdikleri konserle Bodrumlular’a unutulmaz bir Türk Sanat Müziği gecesi yaşattı. Bodrum Güçbirliği Derneği ve Bodrum Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen geceye Türk Sanat Müziği’nin unutulmaz ismi Zekai Tunca, Bodrum Güçbirliği Derneği Başkanı Serdar Kayhan, ünlü sanatçı Nejat Alp ve 2000’i aşkın Bodrumlu katıldı. Konserde Perihan Sözen ve Yıldızlar Korosu, klasikleşmiş eserleri  seslendirdi, binlerce Bodrumlu şarkılara eşlik etti. 3 saate yakın süren konser sonunda organizasyonun sunuculuğunu üstlenen Doktor Ayşegül Aksoy, Bodrum Güçbirliği Derneği Başkanı Serdar Kayhan’a bir plaket vererek dernek ve Bodrum Belediyesi’ne katkılarından dolayı teşekkür etti.

voyage otel

 

Bodrum Güçbirliği Derneği Başkanı Serdar Kayhan, geçtiğimiz yıllarda büyük beğeni toplayan konseri bu yıl Bodrum Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlemekten büyük keyif aldıklarını belirterek; “Türk Sanat Müziği’nin iki dev ismi Zekai Tunca ve Perihan Sözen’in büyük emek harcayarak icra ettikleri sanat hayatlarını Bodrum’da sürdürmeleri, ilçemiz için büyük şans. Perihan Sözen Hocamızın yıllardır özveri ve fedakarlıklarıyla oluşturduğu, Zekai Tunca’nın da destek verdiği Yıldızlar Korosu, bugün binlerce Bodrumlu’ya muhteşem bir konser verdi. Bodrum Güçbirliği Derneği olarak böyle bir konsere katkı koymaktan dolayı çok gururluyuz. Başta Perihan Sözen ve Zekai Tunca olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” dedi.