• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 29 Kasım 2021 12:33

Yıldırım’dan Savcı Sayan’a net Ağrı mesajı:  Unutmayın zulümle abad olanın, ahiri bedbaht olur

Yıldırım’dan Savcı Sayan’a net Ağrı mesajı:  Unutmayın zulümle abad olanın, ahiri bedbaht olur
Türkiye Ağrı Konfederasyonu Başkanvekili Enver Yıldırım Savcı Sayan’ın Ağrı’ya ve Ağrı halkına yönelik  politikasını sert bir dille eleştirerek “Unutmayın  “Zulümle abad olanın, ahiri bedbaht olur”  dedi.

AK Parti'li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın icraatları bitmek bilmiyor. Sosyal medyada canlı yayın şovları yapan Savcı Sayan, son olarak küçük çocukları ayakkabısız ve montsuz yürüttü. Sosyal medyadan yayınlanan fotoğraf sonrası tepkiler gecikmedi.  Tepki gösteren isimlerden birisi ise Türkiye Ağrı Konfederasyonu Başkanvekili Enver Yıldırım, oldu. Savcı Sayan’ın Ağrı’ya ve Ağrı halkına yönelik  politikasını sert bir dille eleştiren Enver Yıldırım, “Unutmayın  “Zulümle abad olanın, ahiri bedbaht olur”  dedi.

voyage otel

 

Yıldırım: Sahipsizlerin sahibi vardır unutulmamalı!

 

Savcı Sayan’ın seçim sürecindeki  ‘Ağrının hizmetkar olacağım’ söylemini hatırlatan Enver Yıldırım, “Bu fotoğrafta üşüyen çocuk beni derinden yaraladı! sırtında kışlık  montu olmayan Ülkenin geleceği olan çocuğumuz ile o çocuklarımıza hizmet etmek için görevde bulunan Ağrı Belediye Başkanını görüyorsunuz.! Geleceğimiz üşürken Ona hizmet edemedi. Sayın Ağrı belediye başkanımızın marka parkesi ve marka botları ile  size hizmetkar olmaya geldik söylemi ile ne kadar tezat  ne kadar aykırı olduğu görülmektedir. Bu durumu görün lütfen! Ankara sözüm size !. Fazla söze gerek yok fotoğraf konuşuyor ve vicdanlar yaralanıyor, hem de sayın belediye başkanımıza çağrım tabi makam ve mevkinin verdiği güç sarhoşluğundan merhamet nüvesi kalmışsa? Yorumu kamuoyunun ve halkın vicdanına bırakıyorum. Milletten oy isterken hizmetkar olduğunu söyleyen, Ağrının şehri emini olduktan sonra, Halka güven vermesi gereken vatandaşlara, resmen korku imparatorluğu ile sindirebileceğini sanan Galiba hatasını görememek kadar güç sarhoşu. Sahipsizlerin sahibi vardır unutulmamalı! Sizden hizmet bekleyen Ağrılılar beklediği hizmetleri alamayınca, ne yaptınız? İş yerlerini mühürlediniz” diye konuştu.

 

“Unutmayın  “Zulümle abad olanın, ahiri bedbah olur”

 

Firavun benzetmesinde bulunan Yıldırım “Zalimlikte sınırı olmayan Firavunlar, Nemrutlar, Karunlar ve güç sarhoşu olanlar tarih boyunca hep hüsrana uğradı. Bahsettiğim tarihteki örnekler tarih boyunca hep maddi güçlerine güç katarak hüküm sürerken,   insan onur ve haysiyetine yakışmayan zulümler yaptılar. Nerede zayıf biri var ise onları sömürdüler!. Ama sonları malum ! tüm insanlığa ibret olması gereken yıkılışları yaşadılar” dedi.

 

Yıldırım: Gereken uyarıyı yapın artık

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da çağrıda bulunan Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü; “Bu neden ile AK Parti’nin çok değerli yöneticilerine ve Sayın Cumhur Başkanımıza tekrardan çağrıda bulunuyorum! zaman kaybetmeden Ağrı'yı mercek altına alarak vatandaşların derdine kulak verilsin! Çok geç olmadan, hizmetkarı olduğumuz halkımıza tepeden bakan elindeki makam ile mobing uygulayan, zulüm eden ve egosunda boğulan yöneticilere! Gereken uyarıyı yapın artık”