• Nevavprestij
EGE Haber Girişi : 16 Aralık 2021 13:37

Yılbaşı öncesi sahte içki operasyonu! Çok sayıda gözaltı var

Yılbaşı öncesi sahte içki operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Yılbaşı öncesi kaçak içki imalatında artış yaşanıyor. Artışia rağmen kacakçılarla mücadelesini aralıksız sürdüren Emniyet güçlerinin de operasyonları sürüyor. Muğla ve Bodrum'da yapılan operasyonda gözaltılar var 

Yılbaşı öncesi kaçak içki imalatında artış yaşanıyor. Artışia rağmen kacakçılarla mücadelesini aralıksız sürdüren Emniyet güçlerinin de operasyonları sürüyor. 

voyage otel

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri aldıkları istihbarat çalışmaları sonucu il merkezi ile Bodrum, Marmaris, Milas ile Fethiye ilçelerindeki otel, restoran ve eğlence mekanlarında sahte içki operasyonu düzenledi. Yaklaşık 60 polisin katıldığı operasyonlarda çeşitli türlerde toplam 150 şişe sahte içki, bidon içerisinde 30 litre sahte içki, 30 litre etil alkol, 50 adet içki yapımında kullanılan kit, 1 ruhsatsız tabanca, 6 mermi ve 1 pompalı tüfek ele geçirildi.

Operasyonda gözaltına alınan 5 kişi Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürülerek ifadeleri alınmaya başlandı. Şahısların ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilecekleri belirtildi.