• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 19 Nisan 2023 23:21

Yeşil Sol Parti'nin Bodrum’da seçim çalışmaları sürüyor

Yeşil Sol Parti'nin Bodrum’da seçim çalışmaları sürüyor
Ziyarette Bodrum Vanlılar Derneği Yönetimi hazır bulundu. Dernek Yönetim Kurulu Başkanı İshak Kalkanlı, ziyarette derneğin beklentilerini, projelerini aktardı.

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti), seçim çalışmalarını birçok il ve ilçe merkezlerinde tüm hızıyla sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi  Muğla Milletvekilli Adayı Hasan Yıldırım Bodrum’da bir takım ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretler kapsamında Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi Muğla Milletvekilli Adayı Hasan Yıldırım Bodrum Vanlılar Derneğini Ziyaret etti.  Yıldrım’a HDP ilçe yöneticiler ve HDK yöneticileri de eşlik etti.

voyage otel

 

Derneğin Gündoğan Mahallesi’nde bulunan lokalinde gerçekleşen ziyarette Bodrum Vanlılar Derneği Yönetimi hazır bulundu. Dernek Yönetim Kurulu Başkanı İshak Kalkanlı, ziyarette derneğin beklentilerini, projelerini aktardı.

 

Ziyarette konuşan Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi Muğla Milletvekilli Adayı Hasan Yıldırım, ziyareti oy istemek için değil  toplumsal beklentilere cevap olacak bir süreci birlikte yürütmek adına yaptıklarını söyledi. Yıldırım, “Bugün burada esas olan sizin beklentileriniz, fikirleriniz ve sorunlara olan çözüm önerilerinizdir. Biz parti olarak demokrasiyi savunuyor ve toplumsal uzlaşıyı önemsiyoruz. Birlikte yeni bir süreci başlatıyoruz. Seçimlerden öte yeni yaşamı ve başka bir yaşamın mümkün olduğunu ısrarla söylüyoruz. Bu bağlamda birlikte güçlüyüz ve kazanacağız”  ifadelerini kullandı.

 

Ziyaret karşılıklı fikir alış verişi ile son buldu.