• Nevavprestij
EGE Düzenleme Tarihi : 17 Kasım 2020 15:45 Haber Girişi : 17 Kasım 2020 15:55

Yeşil reçete ilaç operasyonu! Bodrum'dan da gözaltılar var!

Yeşil reçete ilaç operasyonu! Bodrum'dan da gözaltılar var!
Operasyonda aralarında Bodrum'da özel bir hastanede çalışan üç doktorunda bulunduğu 9 kişi gözaltına alındı.

Milas Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sürrürülen soruşturmada uyuşturucu madde ihtiva edene ve kırmızı reçeteye tabi olan ilaçları usulsüz şekilde reçete düzenleyip piyasaya süren şebekeye yönelik operasyon düzenlendi.

voyage otel

Anter Haber'de yer alan habere göre, Milas Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimatla 12 şüpheliye yönelik Muğla ile İzmir, Denizli, Aydın, Yalova 5 il’de eş zamanlı olarak operasyon yapıldığı, gözaltına alınanların ikametlerinde yapılan aramalarda 507 adet sentetik hap, 3. kişilere ait çok sayıda kimlik fotokopileri ve reçeteler ele geçirildi. 12 kişiden 9’u gözaltına alındı.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ve Milas Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Amirliği tarafından yapılan operasyonda Bodrum’da özel bir hastanede çalışan 3 doktorunda şebeke üyelerine ilgili ilaçlarla alakalı çok   sayıda reçete düzenleyerek, yine şüphelilerle birlikte çalışan bir eczaneye yönlendirdikleri yapılan yakalamalarla tespit edilmiş olup toplamda 4620 adet sentetik hap ele geçirildiği açıklandı.