• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 28 Aralık 2022 16:02

Yeni Yıl Coşkusu Midtown’da Yaşanıyor!

Yeni Yıl Coşkusu Midtown’da Yaşanıyor!
Midtown’da yeni yıl coşkusu yaşanıyor. 23 Aralık'ta kurulan ve Bodrum'un ilk kapsamlı yeni yıl köyü olarak dikkat çeken Midtown Yeni Yıl Köyü ilgi odağı oldu. Etkinlikler  Cumartesi gününe kadar devam edecek.

Benzersiz yılbaşı dekorasyonu ile Midtown Alışveriş ve Yaşam Merkezi bu yıl da Bodrumlulara utulmaz bir yeni yıl deneyimi yaşatmak için misafirlerini bekliyor.   Yeni yıla girmeye az bir süre kala Midtown, her yıl olduğu gibi bu yıl da Rotunda alanında kurulan yılbaşı ağacı ve özel minitown dekorasyonu, sürpriz etkinlikleri ve mutluluğu çoğaltan mağaza kampanyaları ile yeni yılda da Bodrum’un çekim merkezi olmaya devam ediyor.

voyage otel

 

Bodrum’un ilk Yeni Yıl Köyü Midtown’da

 

Her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni yıl coşkusu Midtown'da yaşanıyor. Bodrum'un ilk kapsamlı yeni yıl köyü olarak dikkat çeken Midtown Yeni Yıl Köyü, 23 Aralık'ta Midtown Bulvar alanında kapılarını açtı. Çok özel markaların birbirinden farklı hediye seçenekleri ve şık tasarımlarının yer alacağı Midtown Yeni Yıl Köyü’nde özel tasarım takı ve aksesuarlardan tekstil ürünlerine, yılbaşı süslerinden dekorasyon malzemelerine, her zevke uygun binlerce hediye alternatifi sunuluyor.  Benzersiz dekorasyonu, yılbaşı stantları ve festival tadında etkinlikleri ile Bodrumlulara unutulmaz bir yeni yıl deneyimi yaşatmaya hazırlanan Midtown Yeni Yıl Köyü 23-31 Aralık tarihleri arasında Midtown Bulvar alanında!

 

KATILIMCILAR MEMNUN KALDI

 

Etkinliğe değerlendiren katılımcılardan Füsun Özman adlı vatandaş, etkinliği olumlu bulduklarını söyledi. Etkinliğin kendilerine büyük katkı sağladığını belirten Özman, insanların mutlu olduğunu ifade ederek,  bu tür etkinliklerin sürmesini istedi.

 

Katılımcılardan Menekşe Akın ise, “Burası çok güzel organize edilmiş. Çok güzel anlar yaşıyoruz. Doğrudan olmazsa da tanıtım açısından bize büyük katkısı oldu. Buradan yeni insanlarla tanışıyoruz ve yeni siparişler alıyoruz. Bizler açısından güzel oldu” ifadelerini kullandı.

 

Tezgah Bodrum görevlisi Dilan İşbilir de etkinliğin kendileri açısından olumlu geçtiğini söyledi. İşbilir, “Tezgah Bodrum olarak katıldık bu etkinliğe Yerimiz Turgutreis’te. Burada yeni insanlarla tanışıyoruz ve kendilerini Tezgah Bodrum’a davet ediyoruz. Biz kurum olarak ahşap ve polyester ağırlık boyama yapan bir firmayız. Görünürlüğümüz açısından çok değerli bir etkinlik oldu” ifadelerini kullandı.

 

Mustafa Yavaş, ise “Burası çok iyi hazırlanmış bir alan. Kısa sürede böyle şık bir mekan yaratmak kolay değil. Emeği geçen herekse teşekkürler. Bodrum eski  Bodrum değil. Bodrum’un bu tür etkinliğe ihtiyacı var. Biz firma olarak bu tür etkinlikleri destekliyoruz. İlk defa kermes etkinliğine katılmamıza rağmen  çok olumlu geçiyor. Bizlerin tanıtımı açısından da önemli buluyorum” diye konuştu.