• Nevavprestij
EGE Haber Girişi : 14 Ekim 2022 10:35

Yapı Dekorasyon Ve Mobilya Fuarı Yoğun İlgiyle Açıldı

 Yapı Dekorasyon Ve Mobilya Fuarı Yoğun İlgiyle Açıldı
İdeal Fuarcılık tarafından düzenlenen 3. Bodrum Concept Expo Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı, Herodot Kültür Merkezi’nde ziyarete açıldı. Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Ummahan Yurt’un katıldığı törenle açılan fuar yoğun ilgi gördü

İdeal Fuarcılık tarafından düzenlenen 3. Bodrum Concept Expo Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı açıldı. Herodot Kültür Merkezi’nde törenle açılına fuarın açılışına Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Ummahan Yurt,  ORGE GRUP A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Geçgel, İDEAL FUAR Yönetim Kurulu Başkanı Recep Karakaya, Pamukkale Ahşap Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Komkeser, çok sayıda firma temsilcisi ile ziyaretçi katıldı.

voyage otel

 

Türkiye’nin birçok il ve ilçesinden Yapı Dekorasyon ve Mobilya alanında firmanın katıldığı fuara ilgi yoğundu. İnşaat ve yapı sezonu öncesinde açılan fuarda, firmalar tarafından fuara özel indirimler yapılıyor. Bu sayede her sektörde maliyetlerin artmış olduğu bu dönemde, fuardan hem satıcıların hem de alıcıların memnun ayrılması hedefleniyor. Fuar 13-16 Ekim tarihleri arasında, saat 11.00 ile 20.00 arasında gezilebilecek.

 

 

Fuarın açılış töreninde konuşan Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı Ummahan Yurt, fuarın Bodrum için önemli bir fırsat olduğuna dikkat çekti. Yurt, "Bu yıl üçüncüsü düzenlenen yapı dekorasyon fuarına hepiniz hoş geldiniz. Bodrum Belediyesi olarak bu tür fuarların yapı sektörünün çok yoğun olduğu Bodrum’da yapılması bizim için büyük bir mutluluk. Bu sektörde olan tüm katılımcılara ben hoş geldiniz diyorum. Hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

 

BODRUM’DA FUARLAR DEVAM EDECEK

 

Daha sonra sahneye çıkan İdeal Fuar Yönetim Kurulu Başkanı Recep Karakaya,  yapı sektörünün gelişimine vurgu yaptı. Bodrum için projelerinin süreceğini ifade eden Karakaya "Bu organizasyona katkı sunan başta Bodrum Belediyesi olmak üzere ana sponsorlarımıza, katılımcı firmalarımıza ve bizi destekleyen diğer kurum ve kuruluşlara teşekkürlerimi sunarım. Bodrum, gerek pandemi öncesi gerek pandemi sonrası yoğun talep aldı. Bu talep yapı sektörünü olumlu anlamda etkiledi. Bu etkileşimle beraber yapı sektörü de hızlı bir ivme kazandı. Bu bağlamda İdeal Fuar olarak gelişen sektörlere yönelik adımlarımızı atmış bulunmaktayız. Bu fuarımız attığımız adımlardan sadece bir tanesi. 2023 yılında fuar turizmine katkı sağlayacak uluslararası ölçüde fuarlarımız hız kesmeden devam edecektir. İdeal Fuar olarak her sektör bazında üretici ile tüketiciyi bir araya getirmeyi hedefliyoruz. Umarım bu fuarımız katılımcı firmalara ve Bodrum’da bağlantı isteyen ziyaretçilere ciddi bağlantılar oluşturur. Tekrardan ana sponsorlarımıza, katılımcı firmalarımıza 4 gün boyunca verimli bir fuar geçirmelerini temenni ediyoruz. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

 

THEMORE CONCEPT HEDEF SATIŞ NOKTALARINI ARTTIRMAK

 

Açılışta konuşan diğer bir isim ise  ORGE GRUP A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Geçgel, oldu. Firma faaliyetlerini anlatan Ahmet Geçgel, Themore Concept olarak Bodrum’da hizmet vermeye başladıklarını belirtti. Arge çalışmalarını önem verdiklerini belirten Geçgel, “Themore Concept, hizmet verdiği mutfak, banyo ve kapı sektöründe; Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nca onaylanan Türkiye genelindeki ilk Ar-Ge merkezini kurmuştur. Araştırmacı, teknisyen ve destek personelleri ile tam zamanlı ve yarı zamanlı olarak 26 Ar-Ge Merkezi çalışanıyla yenilikçi fikirler sunmayı, sektöre ve firmaya kazanımlar sağlamayı amaçlamaktadır. Themore Concept markasının hali hazırda Aydın, İzmir, Bodrum ve Kuşadası’nda 4 büyük fabrika merkez satış mağazası bulunurken, aynı zamanda Bodrum, Manisa, Beylikdüzü, Erenköy, Datça, Erzincan,Gazintep ve Didim’de bayileri bulunmaktadır. Markanın yurt dışında Fransa, Makedonya, Umman, ve Pakistanda’da mevcut satış noktaları bulunmaktadır.  Ayrıca yurt dışı satış referansları olarak Yunanistan, Dubai, Kenya, Kanada, Katar, Almanya, İsviçre, Romanya ve Azerbaycan’da projeler sonuçlandırmıştır. Önümüzdeki süreçte Themore Concept  markasının en büyük hedeflerinden biri yurt içi ve yurt dışı bayileşme çalışmalarını yoğunlaştırarak daha fazla bölgeye, daha fazla kullanıcıya ulaşmak; Themore Concept ’in kişiselleştirilebilir Mutfak, Banyo, Kapı ve Dekorasyon ürünlerini, ortaya koyduğu vizyonla birlikte çok daha fazla mekâna taşımaktır.” İfadelerini kullandı.

 

 

Fuarda katılan  Gensan Grup Genel Müdürü Vahap Odabaşı, yaptığı değerlendirmede fuarın ilgi çekici olduğuna dikkat çekti. Bodrum’da hizmet verdiklerini ifade eden,  Odabaşı “Bodrum Ortakent mahallesinde hizmet veriyoruz. İstanbul firmasıyız ama Bodrum’daki ticari piyasa dikkatimizi çekti. Otomatik kapı ve sistemlerine ilişkin önemli tecrübelerimiz var. Vizyoner ve müşteri memnuniyetini esas alan bir yaklaşımla hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Bodrum’a yakışır bir kurumsal kimliğe sahibiz. Ziyaretçileri ve otomatik kapı sistemleri ve akıllı ev sistemlerine ilişkin arayışta olan firmaları da mağazamıza davet ediyoruz. Her türlü iş birliklerine hazırız” dedi.

 

 

 

ERCAN ŞEKER: BODRUM’A YENİ FİRMALAR GELSİN

 

 

Fuara katılan diğer bir firma olan Bodrum İzolasyon Merkezi  Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Şeker ise “İdeal Fuar’ın düzenlediği ikinci fuara katılım sağladık.  Her şeyden önce biz müşteri memnuniyetini esas alan bir yaklaşıma sahip bir firmayız. İzolasyon ve boya alanında iddialıyız. İşimize yaparken kesin kalıcı çözümler sunuyoruz. Bu tip platformlar sayesinde yaptığımız işi insanlara, firmalara aktarma şansımız oluyor. Bu fuarların çoğalması lazım, Bodrum’a yeni firmaların gelmesi lazım.  Yeni firmalar Bodrum’un ufkunun gelişmesine katkı sunacaktır. İnşat sezonu öncesi bu fuarın açılması da önemli ve sezona katkı sunacaktır. Bodrum’da 5 yıl daha yapı sektörü canlı geçecek.  Bizler de bu piyasada kaliteli ve doğru adımlar atarak yerimizi alacağız” diye konuştu.

 

 

Fuarın açılışında İdeal Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Recep Karakaya, Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı Ummahan Yurt ve firma sahipleri hep birlikte kurdele kesti.   Açılışın ardından Başkan Yardımcısı Ummahan Yurt ve İdeal Fuarcılık Kurucusu Recep Karakaya fuarı gezdi.