• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 29 Kasım 2023 13:23

Yağış ve rüzgar Muğla’yı vurdu!

Yağış ve rüzgar Muğla’yı vurdu!
Ege’de yaşan yağış ve fırtına nedeniyle ağaçlar devrildi, tekneler karaya oturdu ve sahilde bulunan birçok iş yerini de su bastı. Özellikle Bodrum’da bu süreçte çok etkilendi.

Hafta başından başlayan yağış ve fırtına Muğla ve çevre illerde iyice hissediliyor. Özellikle kıyı ilçelerde  olumsuz olaylar yaşanıyor. Bodrum’da yağış ve fırtınadan nasibini alan ilçeler arasında

voyage otel

 

Bodrum’da etkili olan kuvvetli rüzgar nedeniyle Bodrum ile Datça ve Yunanistan’ın İstanköy Adası arasındaki feribot seferleri yapılamadı. Paşatarlası’nda tonozdan ayrılan yaklaşık 10 metre uzunluğundaki yelkenli tekne karaya sürüklendi.  Yine sahillerde dalgalar nedeniyle bir çok iş yeri sular altında kaldı. Önceki gün de Gümüşlük Mahallesi’nde bulunan bir çok iş yeri zarar görmüştü. Bölgede su taşkını nedeniyle iskeleler yerinden sökülmüştü.

 

Öte yandan Muğla’nın Menteşe ilçesinde yağış nedeniyle seyir halindeki aracın üstüne ağaç devrildi. Devrilen ağacın altında kalan araç sürücüsü yara almadan kurtulurken araçta maddi hasar meydana geldi.

 

Yine alınan  bilgilere göre diğer ilçelerde de benzer vakaların yaşanıyor.