• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 16 Mayıs 2020 15:04

Vatan Partisi'nden AK Parti'ye kritik ziyaret!

Vatan Partisi'nden AK Parti'ye kritik ziyaret!
Cumhuriyet Kadınları Derneği Karya Şubesi üyeleri ve Vatan Partisi Bodrum İlçe Örgütü Başkanı yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

Cumhuriyet Kadınları Derneği Karya Şubesi üyeleri ile Vatan Partisi Bodrum İlçe Örgütü Başkanı Şeref Bozkurt, AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen ve yönetim kurulunu ziyaret etti. İlçe binasında gerçekleşen ziyarette Cumhuriyet Kadınları Derneği Karya Şubesi adına Nahide Tekincay konuştu. Emperyalizmin karşısında olmak ve tam bağımsızlığı savunmanın dernek tüzüğünde yer aldığını belirten Tekicay "15 Temmuz Amerikancı FETÖ Terör Örgütünün Darbesi girişimi konusunda AK Parti Hükümeti’nin aldığı tavır ve mücadelenin sonuna kadar yanındayız. Ve ekliyoruz, gerek ülkemiz genelinde gerek yerelde bu saldırı ve girişimleri durdurmak, engellemek konusunda devletimiz ile hükümet ile beraberiz. Her türlü girişimlerinde karşılarında bizleri görecek ve bulacaklardır. Emperyalist saldırılar ile mücadele eden devletimizin tüm birimleri ile ve hükümetimizin de yanında Cumhuriyet Kadınları yer almaktadır, alacaktır” dedi.

voyage otel

GÖKMEN; "BİZ BİRLİKTE BÜYÜK TÜRKİYE’YİZ"

Cumhuriyet Kadınları Derneği Karya Şubesi üyelerinin ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu ifade eden AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, kadınların her zaman bu ülkenin en fedakar, büyük bir gücü olduğunu belirtti. Cumhuriyet Kadınları Derneği’nin çalışmalarını takdir ettiklerini belirten Gökmen; “Ülkemiz iç ve dış birçok saldırıyla karşı karşıyadır. Bu saldırıları bugüne kadar hep birlik olarak bertaraf ettik. Ancak mücadelemiz her geçen gün artarak devam etmektedir. Bu mücadelemizde ülkemizin her bir bireyini yanımızda görmek isteriz. Çünkü biz birlik olduğumuzda başaramayacağımız hiçbir şey, altından kalkamayacağımız hiçbir sorun yok. Bu amaçla bugün Cumhuriyet Kadınları Derneği Karya Şubesi üyelerinin ziyareti bizleri çok mutlu etti. Hep birlikte Bodrum için, ülkemiz için mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.