• Nevavprestij
ÇEVRE -YAŞAM Haber Girişi : 27 Şubat 2022 14:38

Varyete Yeni Nesil Meyhane Konseptiyle Mart’a Kapılarını Yeniden Açılıyor

Varyete Yeni Nesil Meyhane Konseptiyle Mart’a Kapılarını Yeniden Açılıyor
GD Group Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Dolduran, Yeni Nesil Meyhane Varyete, 11 Mart’ta kapılarını açıyor. Meyhane mutfağını, eğlence ile birleştiren bu tarz mekanımızda A kalite hizmet anlayışı ile keyfi, eğlenceyi özgün dokunuşlar ile sunacağız” dedi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde eğlence mekanlarına yenilik getirecek işletme Yeni Nesil Meyhane Varyete’nin tanıtımı bugün düzenlenen basın toplantısı ile yapıldı.

voyage otel

Bodrum’un Müsgebi Mahallesi’nde 11 Mart tarihinde hizmete girecek olan ve yeni nesil eğlencenin simgesi olmaya aday eğlence mekanı Yeni Nesil Meyhane Varyete’nin tanıtımını  GD Group Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Dolduran ve işletme müdürü Elif Akyazı birlikte yaptı.

 

 Dolduran, yaptığı açıklamada Bodrum’u son trend YENİ NESİL EĞLENCE konseptiyle tanıştırmak amacıyla girişimlerde bulunduklarını belirterek “ Birikimim ve çalışkan ekip arkadaşlarımın desteği ile 1987 doğumlu genç girişimci olarak Bodrum’a değer katacak çeşitli oluşumları hayata geçirmeyi hedefliyorum. Bodrum, Tarihin Babası Heredot’un ve Halikarnas Balıkçısı Cevat Şakir’in emaneti, turizmin ve eğlencenin uluslararası markasıdır.  Bodrum’u son trend YENİ NESİL EĞLENCE konseptiyle tanıştırmak amacıyla bazı girişimlerde bulunduk.  Yeni Nesil Pilavcı ve Yeni Nesil Meyhane konseptinde hizmet verecek olan Varyete bu girişimlerimizden bazıları.  Sezon öncesinde faaliyet geçecek olan Bodrum’un farklı lokasyonlarındaki otel yatırımı ile eğlence sektörünün yanısıra turizm sektörüne de hizmet sunmayı hedefliyoruz. İlk yatırımımız Meşhur Bitez Pilavcısı… Hepimiz pilavın ne kadar önemli bir sokak lezzeti olduğunu biliriz. Bu meşhur sokak lezzetini pilav arabasından dükkanlarımıza taşıdık. Bu lezzete yıllarını veren ustamızın namına yakışır şekilde Meşhur Bitez Pilavcısı olarak şuan 2 şube ile hizmet veriyoruz. Bu girişimin ardındaki başarının en büyük sahiplerinden biri de Elif Akyazı’dır. Pilavın yanı sıra sunduğumuz katkısız ve efsane lezzetleri Bodrum’um her köşesine yayma misyonu ile çok çalışıyoruz. 2022 yılında yarımada genelinde 8 şube ile faaliyet göstermeyi hedefliyoruz” dedi

 

 

Sektöre yeni bir bakış açısı getirmek istediklerini belirten Dolduran,  “Yeni Nesil Meyhane Varyete, 11 Mart’ta kapılarını açıyor. Meyhane mutfağını, eğlence ile birleştiren bu tarz mekanımızda A kalite hizmet anlayışı ile keyfi, eğlenceyi özgün dokunuşlar ile sunacağız. Müzikler ve canlı performanslarla eğlencenin tavan yaptığı bir mekân olacak. Bu mekândaki hizmetlerimiz de VIP kalitesinin üstünde olacak. Kapı müşterisine hizmet verilmeyen yalnızca rezervasyonla hizmet verilecek meyhane konsepti Bodrum’a güvenli aynı zamanda kaliteli bir eğlence vaadediyor.  Meşhur Bitez Pilavcısı ve Varyete Café Lounge, Varyete bünyesinde gün boyu hizmet verecek mekanlar arasında. Varyete’de Çarşamba, Cuma, Cumartesi günleri yeni nesil meyhane konseptinde hizmet sunulurken, ünlü sanatçılar Pau, Sakiler ve çeşitli sanatçılar sahne alacak. Haftanın diğer günleri etkinlikler gecesi olarak Arabesk gecesi, kadınlar matinesi ve sürpriz şovlar mekanın sürpriz eğlence konseptleri arasında. Eşsiz doğal güzelliği, köklü tarihi ve zengin kültür mirası ile her yıl dünyanın dört bir yanından insanın ziyaret ettiği Bodrum’un turizm potansiyeline yatırımlarımızla değer katmak hedefiyle çalışıyoruz. Sektöre yön verecek, taklit edilecek yatırımlarımızla eğlence sektörüne yeni bir soluk getireceğimize inanıyoruz. Marka Bodrum’a yaraşır işlere imza atacağız” ifadelerini kullandı.