• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 08 Ekim 2022 12:00

Vanlı Kadınları Kahvaltıda Buluştu! Toplumsal Yaşam Mesajı Verdiler!

Vanlı Kadınları Kahvaltıda Buluştu! Toplumsal Yaşam Mesajı Verdiler!
Bodrum'da faaliyet gösteren Bodrum Vanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği düzenlediği  kahvaltıda kadınları bir araya getirdi. Yoğun ilginin olduğu kahvaltıda konuşan Başkan İshak Kalkanlı, kadınların toplumsal yaşama katılımının önemine vurgu yaptı

Bodrum'da faaliyet gösteren Bodrum Vanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği düzenlediği  kahvaltıda kadınları bir araya getirdi. Bodrum'un Gündoğan mahallesi'nde bulunan derneğin binasında gerçekleşen kahvaltıya kadınlar yoğun ilgi gösterdi. 

voyage otel

 

Her yaştan kadının yer adlığı kahvaltıda sosyalleşme adına öenmli bir etkinlik oldu.  Bodrum yarımadasının çeşitli yerlerinde yaşayan kadınlar kahvaltı etkinliği sayesinde bir araay gelme fırsatını yakalayarak kaynaştı.

 

 

Düzenlenen kahvaltı progamına ilişkin konuşan Bodrum Vanlılar Derneği  Yönetim Kurulu Başkanı İshak Kalkanlı, kadınların toplumsal yaşamına vurgu yaptı. Başkan Kalkanlı, "Bugün burada kadınlarımızı misafir ettik. Aslında bu derneğimizin kuruluşunda da emekleri var kadınlarımızın. Bu tür etkinlikler kadınlarımızın kaynaşması açısından çok büyük önem arz ediyor. Bu gibi etkinliklerle kadınlarımız sosyeleşebiliyor. Gayemiz atacağımız adımlar ve geliştireceğimiz projelerle kadının toplumsal yaşamdaki görünürlüğünü arttırmak. Kadının olduğu yerde emek var, özveri var, dayanışma var ve en önemlisi aile yapısının temel unusur var. Bu bağlamda bizler bu yönlü bir poliitka ortaya koyacağız. Dayanaşarak çoğalacağız. Kadın, erkek ayrımı olmamaksızın toplumsal değeri olan üretimler içinde olacağız dernek olarak. Katılım sağlayan herkese teşekkürlerimizi sunarız" dedi. 


 
Kadın buluşmasını organize eden  Bodrum Vanlılar Derneği Başkan Yardımcısı Haşim Atasoy ise kadınlara yönelik projelerinin devam edeceğini belirtti. Kadınların toplumsal yaşamdaki teslimiyetlerinin görünür olması gerektiğinin altını çizen Haşim Atasoy, "Bugün burada kadınlarımız bir etkinlikte bir araya geldiler. Bu birliktelik dayanışmalarını artıracaktır. Toplumsal yaşamın vazgeçilmez unsuru olarak kadınlarımıza hizmet etmek bizleri mutlu ediyor. Kadın toplumsal yaşamda ne kadar görünür olursa  bazı sorunlar da o kadar son bulacaktır. Bizler de dernek olarak bunun farkında be bilincindeyiz ve bun yönlü çalışmalarımız sürecektir. Daha çok bir araay geleceğiz, bir araya getireceğiz ve dayanışma içinde olacağız" diye konuştu.