• Nevavprestij
EGE Haber Girişi : 01 Nisan 2021 13:51

Vakalar Rekor Kırdı! Bodrum diken üstünde!

Vakalar Rekor Kırdı! Bodrum diken üstünde!
Türkiye'de günlük koronavirüs vaka sayısı artışta.  Vaka sayıları ülke genelinde en yüksek sayısına ulaşırken bodrum'da ise iki kişi hayatını kaybeti.

Haber Merkezi - Türkiye'de günlük koronavirüs vaka sayısı artışta.  Vaka sayıları ülke genelinde en yüksek sayısına ulaşırken bodrum'da ise iki kişi hayatını kaybeti.

voyage otel

Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan verilere göre, son 24 saatte 39 bin 302 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı. Açıklanan verilere göre, Türkiye'de en yüksek günlük vaka sayısına ulaşıldı. Türkiye'de son 24 saatte 240 bin 12 Covid-19 testi yapıldı, 39 bin 302 kişinin testi pozitif çıktı, 152 kişi hayatını kaybetti. Ağır hasta sayısı 2 bin 82 oldu, 19 bin 193 kişinin Covid-19 tedavisinin/karantinasının sona ermesiyle iyileşen sayısı 3 milyon 14 bin 226'ya yükseldi.

Bodrum'da ise can kayıpları sürüyor.  Edinilen bilgiye göre Turgutreis Karabağ Mahallesi’nde yaşamını sürdüren 70 yaşındaki Şükran Çelikkesen ilçedeki özel bir hastanede yaşamını yitirdi. Çelikkesen’in Yukarı Akçaalan Mezarlığı’na defnedileceği bildirildi.  zmir Buca’da hastanede koronavirüs tedavisi gördüğü öğrenilen 81 yaşındaki Semihat Aday da kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Aday’ın da Bodrum’da Yukarı Akçaalan Mezarlığı’nda defnedileceği bildirildi.