• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 10 Haziran 2022 16:52

Uygun fiyatta Yunan Adaları gezisi! İlk sefer bugün yapıldı!

Uygun fiyatta Yunan Adaları  gezisi! İlk sefer bugün yapıldı!
Tur öncesi gemi içerisinde bir kokteyl ve akşam yemeği düzenlendi. Müzik dinletilerinin sunulduğu gece geminin animasyon grubunun sahnelediği renkli dans gösterileri beğeni topladı. 

Bodrum Cruise Port, Türk bir cruise şirketi olan Selectum Blu firmasının Blue Sapphire adlı gemis uygun fiyata Yunan Adaları gezisini  ayaklarınıza getiriyor.

voyage otel

 

740 yolcu taşıyan, yaklaşık 400 mürettabat kapasiteli, Bahama bayraklı, 175,18 metre uzunluğundaki Blue Sapphire, 10 Haziran-30 Ekim tarihleri arasında  Bodrum'da oalcak ve 43 sefer yapacak. 

 

İlk seferine bugün yaklaşık 240 yolcusu ile Bodrum Cruise Port’tan çıkacak olan Blue Sapphire’in ilk varış limanı Mikanos olacak. Sezon sonuna kadar Mikanos, Rodos, Santorini, Kos, Bodrum destinasyonlarında 3 veya 4 gece olarak turlarını tamamlayacak.

 

Tur öncesi gemi içerisinde bir kokteyl ve akşam yemeği düzenlendi. Müzik dinletilerinin sunulduğu gece geminin animasyon grubunun sahnelediği renkli dans gösterileri beğeni topladı. 

 

Selectum Blu firmasının Genel Müdürü Ahmet Yazıcı, yaptığı açıklamada  “Bodrum’dan ilk cruise seyahatimizi başlatıyoruz. 3 ve 4 gecelik programlarımızla misafirlerimize hizmet vereceğiz. Türkiye’nin ilk kruvaziyeri ile Bodrum’u seçme nedenimiz, Bodrum ve Muğla bölgesindeki tatil ve turistik alanın çok geniş olması. Yunanistan’ın en ünlü adaları Mikanos, Rodos, Santorini, Kos’a gidiyoruz. Adalarda kalış sürelerimiz çok uzun. Konseptimiz tam pansiyon şeklinde. Sabah, öğle, akşam yemeklerimiz, beş çaylarımız, gece yarısı ikramlarımız fiyatların içinde. Hayırlısı ile ilk seferimize Bodrum’dan başlıyoruz. Tüm sezon Bodrum’dan devam etmeyi planlıyoruz.” dedi.

 

 

Yazıcı,  “119 avrodan başlayan fiyatlarla servis veriyoruz. Bu seneki fiyatlarımız gerçekten çok cazip. Şu anda yoğun bir talep başladı. Satışlarımızı hızlı bir şekilde devam ediyor. Bu şekilde giderse seneye daha çok gemi ile servis vereceğimiz inancındayız.” ifadelerini kullandı.