• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 15 Aralık 2022 17:20

 Ünlü müteahhit ölümden döndü

 Ünlü müteahhit ölümden döndü
Yokuşbaşında biraz önce cip ile kamyonla çarpışan ünlü müteahhit dereye yuvarlandı, uçtu. Müteahhit ve kardeşi ölümden döndü.

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yokuşbaşı Mahallesi Kızılağaç Yol Kavşağı’nda meydana gelen kazada Bodrum’dan Milas istikametine gitmekte olan Metin Öztürk (48) kullandığı 48 VU 004 plakalı lüks cibi ile karşı istikametten gelerek Kızılağaç yönüne dönüş yamakta olan K.S.’nin kullandığı 27 AHG 528 plakalı kamyona önden çarparak direksiyon hakimiyetinİ kaybetti. Yolun sağ tarafındaki papaz Deresi’ne uçan otomobil hurda haline gelirken. Otomobilde bulunan Öztürk’ün kardeşi Fethi Öztürk kendi olanakları ile araçtan çıktı.

voyage otel

 

İTFAİYE EKİPLERİ 30 DAKİKADA GÜÇLÜKLE ÇIKARABİLDİ

 

Metin Öztürk ise aracın şoför mahallinde sıkıştı. Bölgeye çok sayıda ambulans ve Muğla Büyükşehir İtfaiye ekibi çağrıldı. İtfaiye ekipleri sürücü koltuğunda sıkışan Öztürk’ü yaklaşık 30 dakikalık uğraşıdan sonra kapıları keserek çıkarabildi. Kazada Fethi Öztürk hafif yaralanırken Metin Öztürk otomobilden çıkarılıp ambulans ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

 

DÖNÜŞ YAPTIĞIM SIRADA BANA ÇARPTI

Kazadan sonar olayın şokunu uzun süre atlatamayan kamşon şoförü K.S. ise “Ben Milas istikametinden gelip Kızılağaç’a döneceğim sırada hızla gelen otomobil bana önümden çarptı, sonrasını hatırlamıyorum” diye konuştu.

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.