• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 08 Nisan 2022 10:31

Türk Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıldönümünde iftarda bir araya geldiler

Türk Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıldönümünde iftarda bir araya geldiler
Türk Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası kutlamaları dolayısıyla, Bodrum’da iftar programı düzenlendi. İftara şehit ve gazi aileleri de katılım sağladı

Türk Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası kutlamaları dolayısıyla, Bodrum’da iftar programı düzenlendi. 

voyage otel

 

İlçe Garnizon Komutanlığı’ndaki iftara, Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, İlçe Garnizon Komutanı Personel Albay Güngör Gündoğan, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Şükrü Arslan, Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Serhat Işık, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erman Akkaya, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Mete Durukan, Bodrum İlçe Müftüsü İbrahim Kapancı, daire amirleri, asker polis şehit aileleri ve ilçe emniyet müdürlüğü personeli katıldı.Programda, iftar duasını Bodrum İlçe Müftüsü İbrahim Kapancı yaptı.

 

Kaymakam Bayar, etkinlikte yaptığı konuşmada, Ülkemizin Türk milletinin nazar boncuğu, şehit yakınlarının da gözbebeği olduğunu ifade ederek, onları bir araya getirmekten mutluluk duyduklarını dile getirdi.

 

Bayar, "Polislerimiz, Kahraman şehitlerimizin emanetleri, göz nurlarımız, şehit ailelerimiz ve kamu kurumlarımızdan personellerimizin katılımıyla bugünkü iftarımızı açtık. İyi ki varlar. Şükür ki bu memleketin evlatlarıyız" dedi.