• Nevavprestij
EKONOMİ Haber Girişi : 02 Kasım 2023 20:53

Turizmcileri eğitim verecek platform kuruluyor

Turizmcileri eğitim  verecek  platform kuruluyor

Bodrum Otelciler Derneğimiz'in katılımıyla BODRUM HOSPITALITY MANAGEMENT INSTITUTE (BHMI) adı olarak kurulacak gönüllü-tecrübeli turizm yöneticileri ve mesleki örgüt temsilcileriyle öncü Türk Turizm Eğitimi ile emektar turizmcilere eğitim sağlayan platformdur.

voyage otel

 

Mesleki İngilizce (Konaklama) programı, katılımcılara; Konaklama alanındaki mesleklerin gerektirdiği kısa ve basit terminolojiyi kullanarak tesislerde ana dili İngilizce olan yabancı dilde dinleme, okuma, yazma, konuşma ve iletişim kurma bilgi ve becerisini kazandırmayı hedeflemektedir.

 

Ön Koşullar: Mesleki İngilizce (Konaklama) eğitimini verecek eğitmen/eğitmenler tarafından yapılacak olan yazılı seviye belirleme sınavında en az Elementary (Başlangıç) seviyesi yeterliliğe sahip olunması gerekmektedir. Eğitim süresince kullanılacak materyallerin (kitap, defter, sözlük vb.) temini katılımcıya aittir. Eğitimler ÜCRETSİZDİR. 

 

Eğitim Öncesi Gerekli Ön Bilgiler: Bu programdan önce alınması gereken herhangi bir eğitim yoktur.

Eğitim Süresi: 21 Saat

Ön Sınav Bilgileri: Yazılı Sınav

Yeterlilikler: Katılımcıların okuryazar olması gerekmektedir. Az derecede İngilizce bilmesi

Kaynaklar: Eğitim için gerekli doküman ve kaynaklar ders esnasında katılımcılar ile paylaşılacaktır.

Değerlendirme: Katılımcı, eğitim süresi sonunda tam katılım sağlanması ve % 80 başarı sağlanması gerekmektedir.

 

BODRUM HOSPITALITY MANAGEMENT INSTITUTE (BHMI) BODER onaylı Elementary (Başlangıç) seviyesi Turizm Otelcilik İngilizce Yabancı Dil Eğitim Sertifikası almaya hak kazanacaktır. 

 

Ön başvuru için lütfen [email protected] mail adrese adı, soyadı ve iletişim bilgilerini tarafımıza gönderilmesi ricadır.